torstai 11. kesäkuuta 2020

Jännittävän lämmintä

Olipas eilen kesäinen fiilis. Kävin kaupasta herkkuja (ja unohdin ne kaksi mitkä piti ostaa) ja kun divarinpitäjä vielä toimitti kassillisen sarjakuvia, olo oli kuin lapsena.




Mutsi oli seiskyt-luvun puoleen väliin saakka Pandalla töissä ja hyvin muistan yhden kesän kun kaverin kanssa mentiin käymään tehtaalla ja lähdettiin pois karkkikassien kanssa. Siis oikeasti, kummallakin oli sellainen iso muovikassi täynnä suklaata, lakritsia, mitä siellä nyt tehtiinkään silloin.
Mentiin kaverin tykö, viltti ok-talon takapihan nurmikolle ja hirveä läjä sarjakuvia. Ja karkinmussutusta. Kunnes tuli paha olo, sit oksennettiin, oltiin vähän aikaa ööö ja sit alusta! ;D

Eilen istuskelin pari tuntia parvekkeella, luin ankkoja ja söin jäätelöä, join yhden oluen ja mussutin vadelmaveneitä. Kivaa!!

Viime viikolla jo virittäydyin kesäfiiliksiin - leikkautin kaljun!! Sai kyytiä liki kolme vuotta kasvanut hiuksisto. On niin kevyt olo:D
(tämän kirjoitin uudella bloggerilla, ihan ookoo, en tosin ole koskaan ymmärtänyt miksi korjata jotain mikä ei ole rikki..)

Nauttikaa nyt kun paistaa, paistaa nimittäin koko kesän, sanoo sääsusi=)
Kyllä tässä vielä ehtii näitä kuumia päiviä kirota, nyt ne menee hyvin, oli niin tylsä talvi säiden puolesta.


Sus'

3 kommenttia:

  1. Talven säissä ollu mitään vikaa, älä nyt sinäkin. Pliiiiis.
    Mun täti oli Pandalla töissä myös, varmaan joskus samoihin aikoihin. Pari-kolme vuotta sitten kävin Pandan tehtaanmyymälässä. Tuli joku ihme "liikaa kaikkea" -olo, enkä osannut ostaa mitään. Minä, armoton herkku... lähdin karkkikaupasta tyhjin käsin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkunarkki meni lukkoon aarreluolassa?? Oho, olen hämmentynyt.. .
      Olen tässä fiilistellyt että Lidl:stä saa Pandan täytelakuja, ne on vaan eri nimellä, mut pussin päällä lukee notta suomalainen lajitelma. Onnea syödä laatua halvalla.

      Poista
    2. Olin itsekin hämmentynyt 😳 Jos olisi ollut aikaa, olisin pyytänyt viemään telkkariin. Ihan vaan vissyä ja sämpylöitä ja sellasta ostin naapurikaupasta. TOSI outoa. Onneksi olen parantunut

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)