keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Rasismi on niin rumaa, henkistä köyhyyttä!!

Jenkkilässä taaas kuohuu kun kiltit valkoiset poliisit vähän puristi pillistä mustaa miestä. Joka kuoli. Trumppi sekoilee ja julistaa mellakoiden syyksi Antifan joka vastustaa fasismia, natsitouhua ja valkoista ylivaltaa ajavia. Ja niin kuin joku muusikko ihmetteli, taisi olla Akseli Ruusu Gunnareista, miksi Trumppi ei vaadi tilille KKKta vaan haluaa määritellä Antifan terrosijärjestöksi?? Tätä sopii miettiä..... Oi Amerikka, herää ennen kuin alatte loppumattoman sisällissodan ja tapatte toisenne. Aseita riittää kyllä, korona lisäsi rajusti aseiden myyntiä.

Oi aikoja, oi tapoja ja Hulluja nuo ameriikkalaiset, Asterixin maailmaa lainatakseni.


Eräs 10-vuotias muusikonalku, täräyttää pöytään sanattoman viestin:


Guerilla Radio - alkper Rage agains the Machine

Sujen virallinen kanta:
Sus' irtisanoutuu kaikesta mahdollisesta väkivallasta ja uusnatseista, sekä Ku Klax Klanista, eivät ole Sujen ystäviä tahi kavereita, paheksun tyhmyyttä ja sen levittämistä. Ihmiset, ajatelkaa! 
Älkää idolisoiko idiotismia ja totalitäärisiä hahmoja.


Sus'



           

Kauniita värejä lisää!
 Ja Rauhaa, relatkaa jenkit,  relatkaa... .
  Role another one....


11 kommenttia:

  1. Suurin osa suomalaisista on ihan samanlaisia rasistipaskiaisia kuin nuo jenkit. Me ei vain tunnisteta sitä, kun olemme olleet niin vähän aikaa asian äärellä eikä me olla oltu siirtomaavalta. Mutta venepakolaiset laitettiin tullessaan lähes samaan asemaan ja eihän tämä meno ole muuksi muuttunut, jos katsotaan kirkkaiden lasien kautta viimeisten vuosien pakolaispolitiikkaa. Palataksemme jenkkeihin, niin se yhteiskunta ei ole koskaan toipunut orjuudesta ja sisällissodasta. Ovat edelleen sitä mieltä, että väärä puoli voitti vaikkeivat sitä ääneen sano. Joten uusi sisällissota ei tilannetta parantaisi. Obama vei asioita jo hieman parempaan suuntaan kunnes tuli Trump. Ja Trumpin valinta jo kertoo kaiken siitä porukasta!

    VastaaPoista
  2. Hmm, nyt kyllä yleistät aika rajusti. Kyllähän jenkkilään mahtuu kaikenlaista pahaa ja paskaa mutta on siellä hyväääkin osastoa. Joskin 20 vuotiaana pohjois-amerikka oli The Place to go mutta 30 vuotiaana olin muuttanut mieleni - Ainoita maailman paikkoja joihin en halua mennä. Nykyinen mielipide jossain välissä. Vaan Trumpin valinta kallisti kyllä hetkiseksi vaa'an sille puolelle että kanadan ja meksikon rajat kiinni ja USAssa 70% alennus käsi- ja sarjatuliaseisiin. Niin etelä- kuin pohjoisamerikkalaisissa on paljon potentiaalia tuhota itsensä.
    Suurimman osan usan populaatiosta muodostaa ihmiset joita ei yksinkertaisesti kiinnosta muuta kuin oma perse, vapaus, oikeudet ja ase jolla ed mainittuja puolustaa. Siellä yksilönvapaus on viety liiallisuuksiin, emme ole ihmiskuntana vielä sillä tasolla henkisesti että meille voisi suoda täyden vapauden ja oikeudet, kyllä laumavalvontaa tarvitaan ettei yksilöt aiheuta lauman tuhoa.
    Iso asiakokonaisuus.. .

    VastaaPoista
  3. Arvasin, että yleistyksen piikkiin menee. No menköön. Jonkin sortin kokemusta tuosta maasta on, mutta ajat ovat siitä muuttuneet. Ehkäpä jossain määrin huonompaan suuntaan. Tai toisaalta parempaan, kun nykyisin uskaltavat nousta barrikadeille.

    Semmoista se juuri on, kuten kirjoitat, niitä kiinnostaa vain oma perse. Vapaudesta ne ei kovin paljoa tiedä, vaikka luulevat tietävänsä kun ovat luoneet oman mallin sille joka ei ihan toimi henkilökeskeisessä yhteiskunnassa.

    VastaaPoista
  4. Ai niin, enää aikoihin ei ole ollut kiinnostusta matkustaa sinne. Mutta tuossa talvella, juuri ennen koronanaa pätkähti ajatus päähän, että voisi ottaa kummipojan matkaan ja lähteä länteen autolla kierteleen vaikkapa ensi kesänä tai seuraavana. No, eipähän tarvii mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olis ollut kiinnostusta, mutta reissu peruuntui 2017 ja 2019 Tarjan sairastumiseen, 2018 kahdesti mun kämmäykseen ja tänä vuonna korona peruutti meidän lennot (tosin olis jäänyt taas muutenkin). Siellä Yellowstonessa + luoteisnurkassa riittää sellaisia maisemia, ettei edes trumpistit voi niitä pilata, mutta ehkä ens kesänä yritetään kuudennen kerran.

      Poista
    2. Timo,
      Siellä sitä olisi katseltavaa, rauhaa ja aakeeta. Yellowstonen voisi kyllä pistää listalle. :)

      Poista
  5. USA on silleen hankala kun se on niin iso ja oikeastaanha se on nimensä mukaisesti valtioliitto eli jokinen voisi olla omillaan. Kalifornia saattaa joku päivä lähteäkin omilleen. Sieltä tullee paljon hyvää musaa ja autot oli hienoja aikoinaan ja on siinä se oma viehättyksensä olla ihan omillaan aina ja kaikkialla, ilman valtion puuttumista asioihin, se vain ei toimi pidemmän päälle, vielä. Kommunismikin on tulevaisuuden utopiaa, siinä missä sata prosenttinen yksilönvapaus.
    Ja kun niitä on useampi sata miljoonaa ihmistä niin löytyy väkiselläkin kaikenlaista. Vaan kyllä mun yleisilme on että koko lailla tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa. Trumpissa on yksi hyvä puoli - se on niin vitun perusamerikkalainen, oman nurkan ihminen ja muut vittuun! -että josko muu maailman vihdoin tajuaisi millaisia nämä ihanaiset maailmanpoliisit ovat.

    On pas mukavaa kun on asiallista keskustelua tärkeämmästä aiheesta, mulla kun tää blogielo tuppaa olemaan hupia ja viihdettä.. .=)

    VastaaPoista
  6. Ei ole värillisellä mukavat oltavat Trumpin Usa:ssa. Mulla on toisessa blogissa paljonkin blogikavereita jenkkilästä. Yhdelle Trump on jumala, en keskustele hänen kanssaan enää ollenkaan. Hänenkin mielestään monet uutissivustot julkaisevat vain fake news. Toinen blogikaveri mollaa tas aina Trumpia, olen samaa mieltä kyllä. En tajua. Talous menee nyt päin mäntyä, joten Trumpin mahikset seuraavalle kaudelle alkavat liueta.

    Blame Obama - aika hauskaa: https://youtu.be/ce-WDst5H_w

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trumpin henkinen perintö tässä huolestutaa, hänen luomat valehtelemisen, hämäämisen ja huijaamisen keinot jäävät käyttöön jälkeensä. Aivan mestari miehiä luomaan harhautuksia, vääriä jälkiä, luomaan valheellisia mielikuvia. Trump on tuonut politiikkaan koko joukon paskoja temppuja, liikeneuvoteluissa opittuja kusetuksen muotoja jotka yleensä automaattisesti jäävät pois politiikasta, tai ovat erinuotoisia, erilaisia, salatumpia ja eivät ihan niin härskejä. Trump on julistanut poliittisen pelikentän henkilökohtaiseksi huvituksekseen, ei oikeasti ymmärrä päätöstensä seurauksia, kuinka lujaa ne vaikuttavat ihmisten arkeen. Elää siellä miljardöörikuplassaan ja katselee maailmaa hyvinkin kapein silmin, twiitti kerrallaan. Hänelle kaikki on suurta show'ta, fiktiota. Likeö tuo erottaa oikeasti todellisuuden ja elokuvat? Fakepresident, Dump the Trump.

      Poista
  7. Alkaa olla aika polttavan kuuma peruna koko USA tällä hetkellä. Ja kuka sen pystyy rauhoittamaan, ei kukaan, ei ainakaan nykyisistä valtaa pitävistä. Rebublikaanit odottavat henkeään pidätellen että Trump peruisi jatkokauden haaveet ja demokraateilla ei valitettavasti ole sellaista yli puoluerajojen vetoavaa karismaattista tyyppiä kuin Obama oli. Tai Clinton oli. Joten mitä tahansa voi tapahtua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ollaan kyllä nyt kuilun partaalla, nyt olisi hyvä jonkun jeesushyviksen ilmaantua ja ottaa jenkkilä haltuun ja ohjata se takaisin tolkun maailman. Trumpin vallan alla sitä alkaa epäilemään kaiken maailman asioita, liekö maa enää pallo, eiköhän se ole pannukakku. Joka sijaitsee kilpikonnan selässä...;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)