perjantai 19. kesäkuuta 2020

"Tänään on Juhan Nus-päivä"

Tokaisi Eppu Normaalin Martti Syrjä joskus aikoinaan jollain juhannusfestarilla ja viittasi kitaristi Juha Torviseen. En tiedä mistä tuo yhtäkkiä pomppasi mieleen, otsikkoa pohdiskelin..ja kun on vielä aatto mut menkööt. Noh, aika paska läppä, tai siis tylsä mutta jollain aasilla se silta pitää kannattaa. Ooooh, läpät senkun paranee;DD


Ärsytti pikkuisen kun keskiviikkona palasin kaupungilta ja Hippoksen kohdalla oli parkkialueella aivan järjetön siivo!!!




Saatana!!!
Oli sen verran paljastavaa roskaa jotta surutta nyt syytän jotain tylsiä bullmentulalaisia, rahkaa ja ananasta, ja tietenkin järkky määrä pikaruokapakkauksia. Löysin myös kaksi muovipussia joihin keräsin pahimmat, ei tullut näille rahkapäille käyttää niitä??? Siis oikeasti ihmiset, olisi varmaan terveellistä näille mulkunpoikasille löytää aamulla kotitalonsa pihalta linja-autolastillisen roskat levitettyinä, kyllä olisi kotoisa tunnelma - "Ihan niin kuin me kun  ollaan tien päällä, maailma on roskakori!!!

Raivostuneella energiallakin meni 10 minuuttia, 
kyllä ahdisti ihmisten välinpitämätön typeryys ja laiskuus

Sorsa lohdutti olemuksellaan sisuuntunutta
sutta, kvaakkusi jotta otahan
 lepposammin niin ei pää räjähdä;D

Sujen juhannusheila, itsesaksittu, itsesäälin 
kyynelten harson läpi näin jotain niin kaunista=)

Vaan mitäpä tässä suremaan, antaa hevoisten surra, niillä on isompi pää=) 

Hyvää Jussia kaikille ja muistakaa, paperi- ym. roskat voi ihan helposti ottaa mukaan ja laittaa roskiksiin, luontoon jätettynä ne rumentaa maisemaa ja pilaa ekosysteemiä!

(jupinaa, mutinaa, hihiiii..)



Sus'

2 kommenttia:

  1. Jupinan ja Mutinan lisäksi hihitystä, alkaa olla lataamokunnossa? They are coming to take me away hahaa, They are coming to take me away, hihii, hahaa hihii hahaa hohoo, those man in their white coats...(hittibiisi australiasta, 70-lukuinen, kuuklatkaa, hassu kipale=)

    VastaaPoista
  2. Megateko kun keräsit ne roskat pois!!! Saalis ei ollut hääppöinen varmastikaan, mutta luonto kiittää! Samoin Lepis!

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)