sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

T4vko24 - Taku saa vieraita, serkkunsa Tarla&Laku sekoittaa pakkaa=)

Lepopäivä on täällä taas ja varmistaakseni levon kirjoitin tämän postauksen jo tiistaina. Olen ottanut tavaksi viime kuukausina kirjoittaa silloin kun kirjotuttaa. Kun on sellainen mukava sanaflow, verbaalinen momentum, kun se tuntuu hyvältä. Saatan pläjäyttää into piukeana kolme, neljäkin postausta. Jos sattuu tulemaan jokin uusi idea siinä kirjoitellessa niin on helppoa avata uusi sivu ja kirjoitella siinä sitten jotain aivan muuta kuin alunperin ajatteli. Siellähän ne pysyy tallessa, bloggerin uumenissa, ja julkaisee silloin kun on ajankohtaista. Esim SatClasseja on hyvä kirjoitella ylös etukäteen, jos sattuu lauantaina mörkö-fiilis eikä mikään huvita/kiinnosta ja kuitenkin rytmin tähden ei viitsi jättää välistä niin parempi että on jotain valmiina. Tulisi muuten liikaa angstisiä biisivalintoja, Venomilla päähän tai jotain;D

Vaan asiaan, Takun tekemisestähän tässä on tänään kyse. Vaiko Takun tekemisistä? Mitäs se Taku nyt on mennyt tekemään?? Sanotaan jotta mitä serkumpi, sen herkumpi mutta se ei liitymitenkään siihen että Takun serkku Tarla pamahti tämän luo yllätysvierailulle. Käyttämäni verbi johtuu Tarlan harrastuksesta - hän on henkeen ja vereen muusikko. Sävel soi aina, joko päässä tai toistettuna, usein hänet kuulee ennen kuin näkee.

Tälle viikolle tulee siis vaihtoehtoihin yksi lisää - Takun kahden kuvan lisäksi voit nyt kirjoittaa tarinan laulusta!! Valitsen biisiksi instrumentaalin ihan syystä että valmiit sanat johdattelisivat tarinaa ihan liikaa.

Ensin kuvat:






Tällä kertaa mennään esittävillä kuvilla ja jätetään abstraktius jumalille. Ylin kuva on oma, parvekkeeelta, alempi jostain netin syövereistä, hieno yhdistelmä kukkaloistoa ja vuorenhuippuja.


Tarlaksi valikoitui ankaran kelailun jälkeen Jean-Michel Jarren Equinoxe:



Hattiwatteja??;DD
Ja nyt toinen uudistus - koska mm Lepis väittää sitkeästi että ei sanat lähde niin nyt on mahdollista tehdä Laku!! Siis laulusta kuva! Näin pääsee kuvaintekijät osallistumaan niin tahtoessaan. Hei oikeasti, olisi hienoa nähdä millaisia kuvia tulee kun kuunteleee Jarrea!! Jihuu!!

Taku, Laku ja Tarla, kaamea kolmiodraama vai mahdollisuus??
(jos teette Tarlan tai Lakun, otsikoikaa T4 -Laku (tai  Tarla), normi ihan vaan Taku4)
Ai että on kivaa olla Takujumala, voin tehdä ja säätää Takumaassa ihan mitä vaan;DD



Ja sitten lopuksi jotain ihan muuta: tein tällaisen pitkän 'huetsin ja länttäsin siihen naamoja, oli session viimeinen ja käytin niitä ylijäämäpaloja. Noh, tuumin jotta nuohan voisi jotain viestiä ja tein kuplat. Kuulin selvästi päässäni mitä nuo päät puhuivat:


Vasemmalta oikealle: -Helbea scopa (jännää miten kuulee ajatuskuplatkin;D)
                                   -Abske GAAP

                                   -Wiskaba laplap

                                   -Ah, hughuga..
                                   -Oinktoma huga?

Se mitä nuo suomeksi on niin ei sitten mitään hajua!!

Jaajaa, kirjootelkaas notta ihmisillä on lukemistä, jonkun se sisältö pitää tänne nettiin tuottaa=)


Sus'



Elle King - I told you I was mean
Hyvin jännä ääni, juurevia biisejä, kyllä maistuu!




2 kommenttia:

  1. Jahas, nyt minä ymmärrän :) Paljonko tässä on aikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntaihin. Oi ymmärryksen kaiken kirkastava valo=)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)