sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Taku 3, viikko 23

Sunnuntaiseen tapaan julkaisen Takun. Osanottajamäärä ei ole ollut huima vaan kirjoitan sitten vaikka pelkästään itse. Toivottavasti edes Repu pysyy matkassa=)

Taku on siis tarina kuvasta. Noin sata - kolmesataa sanaa. Valitse siis joko realistinen tai abstraktimpi kuva ja anna mielikuvituksen lentää, ja sormien näppiksellä, ole luova!

Realismia edustakoot tällä kertaa tämä Kissa-varoitus, millainen lienee Vahtikatin elämä?



 Abstraktin edustuksen saa hän, tai se, kumpi lienee, on jotensakin surullisen oloinen otus..




Näillä mennään, viikon päästä jotain uutta mukaan, kehittelen yhtä ideanpoikasta, josko siitä kasvaisi viikossa ihan Idea itse=) (täytyy muistaa hyvä ravinto, liikuntaa ja tarpeellinen lepo niin kyllä siitä ihan elinkelpoinen idea tulee. Kertoi ideaneuvolan täti.)

Häippään tästä häröilemästä, takuillaan!!


Sus'




JJ Cale - Mama dont
Nyt on viileen asiallinen meno kellarissa,
Ja mutsi ei diggaa mut pojat vetää.
Täysillä!!


Takuja teki:
Helvetin Pöllö
Sus'

4 kommenttia:

  1. Biisi on kerrassaan mainio! Rento, letkeä fiilis. J.J Calella on paljon hyvää kuunneltavaa! Pahoittelen edelleen ettei se kirjoittaminen suju, mutta minkäs tällainen visualisti tekee... Tsemppiä haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osallistu kuvalla? Valitse siis toinen noista kuvista ja ota/tee kuva fiiliksistä joita tulee mieleen? Luova saa olla myös toteutuksessa, tarkoitan siis että taku taipuu, sääntöjen tulkinta on vapaata=)

      Poista
  2. Pöllöllä oli huono viikko, Riesa :( Taku oli kyllä mielessä; just eilen siitä puhuin kotikriitikon kanssa. Mielessä oli ystävän ihana koira Mollis - ja omat jo edesmenneet koirat Api ja Jesse. Mutta kotikritiikko on sitä mieltä, että paremmat jutut tulee fiktiosta *pohtii ankarasti*

    Pöllönä siis odotan sunnuntain kuvia ja mietin tarinoita - älä anna periksi :)

    PS. Kotikriitikko = AM lähetti terveisiä kuvauksestasi meidän sadonkorjuusta, siis ruohosipulin kuivauksesta Pojan ruuanlaittoa varten :D Oli pakko lukea kommenttisi ääneen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en lopeta! Kunhan kerjäsin sääliä ja silitystä.

      Se ruohosipulin kuivaus kyllä lahti ihan lapasesta, olin hetken kunnon flow-tilassa, ne muutamat virkkeet on ihan reikiä päässä;D

      Pöllö ahkeroi, on taas viikko aikaa ja uudet kuvat, tuohon toiseen saa kyllä ujutettua Molliksen=) JA Riesalle sellaisia terveisiä että pataa tulee jos ei jätä rauhaan, edes takun tekemisen ajaksi voisi...öhöm, hieman itsekkäästi ajateltu, korjataan siis: "Senkin Riesan paska, nyt pois Pöllön päästä tai palat hulvatun liekeissä ikuisesti!!!"
      Toivottavasti uskoo uhkausta. Älä nyt vaan lipsauta sille että se on tuo Sus' ihan feikkinoita!! =)
      Hulvatun liekit ei ole kirjoitusvirhe vaan hulvattu on paikka missä on kuumuuden sijaan naurua. Voisi luulla helpoksi mutta koitappa nauraa 24/7 ja kysy itseltäsi onko kivaa? Valitsen liekit, jatkuva nauraminen olisi kauheaa, jo parin minuutin hekotuksen jälkeen alkaa tulla paha olo, onkohan se oikeasti jonkinlainen yliannostustila? Siis että jokin kemiallinen reaktiohan nauraessa tapahtuu, jotain -iiniä tai -oonia erittyy ja saa kikattamaan. Hui!! Tuli mieleen kakaneljäkikatus!! Kaamea loitsun nimi. Ja taas alkaa tarina lähteä ihan lapasesta....Neulo sellaiset lapaset joista ei tarina lähde? heh...

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)