sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Vartiointityöläisen arkea (taku3)

Kirjoitin tuon edellisen postauksen ja oli olo että nyt ei lähde fiktio, tuppaa tarinaa, kirjoitan sen myöhemmin. Julkaisin haasteen ja luin iltiksestä jotain kun äkisti päässä syttyi sata led-valoa ja Vahtikissa asteli sisään, vaatien huomjauota. Kissaa on parempi silitää silloin kissa sitä tahtoo, muutoin saattaa loukkaantua ja loukkiskatti on pahempi kuin vasullinen varmistamatomia kranaatteja eli Taku 3, olkaatten armolliset:





Vahtikissan ajatuksenjuoksua

Jaahas, emäntä huutelee jotain, pitäisikö sitä käydä moikkaamassa, väsyttää niin vietävästi eilinen hiirijahti...mnjauuuuuu....Ohops, ovi kolahti ja emäntä siis lähti...ei tässä nyt auta makailla, se on noustava ylös ja vahdittava kotipesää. Joku murtomi...ei kun siis murtohenkilö saattaa juurikin nyt tarkkailla ja luulee että pesä on tyhjä...hops, olipas lähellä etten pudonnut ikkunalaudalta..no niin, tepastelen tässä rehvakkaana jotta mahdollinen murtomi..-henkilö tietää talossa olevan hurjan ja vaarallisen petoeläimen. Varo vaan murtomi.. siis murtohenkilö!!

Hyvin tuo emäntä jankkasi asian päähäni. ihmettelin kun se hoki tuota murtohenkilöä ja antoi niitä herkkunameja, ai että ne on hyviä!! Esitin sille jopa tanssiaskeleita kun luulin että se jotain temppua tahtoi mut hoki vaan murtohenkilöä, että ei enää saa mieheksi sanoa, on kuulema tasa-arvoista.

Höh, kummia käytänteitä ihmisillä mutta nehän nyt ovat hulluja kaikki! Onneksi meillä kissoilla on tarvittavat manipulointikyvyt jotta eivät hypi silmille, ovat sen verta isoja että pakkohan ne on aivopestä! *KRÄKS* Mitä hittoa, ikkunan joku hajoitti..HEIIII, sinä siinä, pysähdy heti!! Muuten puren ja raavin!! Mitäs?? no ..oho, se antaa mulle mun herkkunameja!!! Ihana murtohenkilö!! Ja lisää??!! Onpas rakastettava murtohenkilö, mitä se emäntä muka väitti että ovat ilkeitä? No nyt se lähtee säkki selässään, hyvä kun vei ne rumat keltaiset esineet pois. Murtohenkilö taitaa siis olla lopultakin siivooja? Sitä se emäntä varmaan koitti selittää, että siivoavat koko talon paremmin kuin ammattilaiset..noh, en tiedä, kiva se oli kun jätti herkkujakin vielä kourallisen..rousk,rousk..nälkähän näissä vahtihommissa tulee... .


- - - - - - - -


Takuja teki:
Sus'

11 kommenttia:

  1. Täältä löytyy Pöllön vähän kummallinen juttu

    https://helvetinpollo.blogspot.com/2020/06/taku-3.html

    VastaaPoista
  2. Oli oikein hyvä, suorastaan hellyyttävä, sanoisin jopa että juurikin oikea juttu taku-otsakkeen alle. Kaikki outous on tässä haasteessa vaan plussaa=)
    Pöllölle 10 pistettä ja jonkun Papukaija saa sen merkin kun ilmottautuu.

    VastaaPoista
  3. Niin mitä ne sanoo, koira on ihmisen paras kaveri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne puhuu niin paljon, kaikenlaisya...siis outojahan ne on.

      Poista
  4. Kissat on ihan jees, mutta kun tuo AM on niille pahasti alreekinen eikä oikein tykätä niiden nurkkiin ruikkimisesta. Kaveri kävi tässä taannoin koiran kanssa. Koira on iso, mutta vähän höpsö ja pelkuri, mutta kun löysi talon takaa naapurin kissan, niin jo löytyi vauhtia :) Tosin isäntä huikkasi takaisin "Tuu tänne sieltä, saat selkääs kuitenkin"
    Koiranpentuja ois tarjolla, mutta onneksi meillä on pieni koti...ja se alreekia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiii saa kertoa koiranpennuista...nyyh! Oli jo tuossa vuosi siten ihan kaamea koirakuume=)

      Poista
    2. Haa - niin kauan kerron koiranpennuista, kun sinä pidät keijuja kellarissa vankina. Häpeä Sus':(

      Poista
    3. Auts, meni pöllöllä tunteisiin, olisi pitänyt arvata=) Vapautan välittömästi keijuarmyn. Ja lähetän ne sun luo kun kerran vaadit. Nyt sulla on satakunta verenhimoista tappajakeijua vastuullasi, muista ruokkia hyvin , tuppaavat puremaan kättä nälkäisinä....*kandeismiettiämitätilaa
      (;D)

      Poista
    4. Tappajakeijuja - pyh. Sellaisia olekaan. Kai nyt kuka tahansa tulee vihaiseksi, jos on vangittuna pimeässä ja sa ruokaa vain silloin tällöin.
      Kyllä itsekin saattaisit näykkiä ruokkivaa kättä, kun et pimeässä näe mistä sitä ruokaa oikein tulee; missä on ruoka ja missä ruokkija.
      Keijuja, menninkäisiä, peikkoja ja tonttuja pitää kohdella nätisti ja kunnioittavasti.
      Sitä saa mitä tilaa :D :D
      (Tonttukirja on tallessa ja luettu. Pietarikin on jo muuttanut maalle, by the way, asustaa tuossa uunin kupeessa)

      Poista
    5. On on, ne on evil-versioita, saatanan omia pikku kätyreitä, vaklaa ihmisiä ja houkuttelee pahoille teille. Huutelevat saunassa jotta juokaa viinaa!!! Se on se syy miksi tekee saunaolutta mieli, manipuloivat keijut yrittää saada kännäämään... .
      Kas kun joku paholaisen hlökunnasta keksi turmella kiltit keijukaiset sekoittamalla taikapölyyn huh-huh-huummeta, ja se on kovaa kamaa. Sniffasin vahingossa ja olin kaapissa viikon, tyytyväisenä, ja tuijotin kuuta vaikka ei ollut edes ikkunaa!!

      Poista
    6. En suostu uskomaan, olet nähnyt unta. Mulla on kyllä teoria siitä mitä tai ketä ne on, mutta jätän sanomatta sen tässä.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)