lauantai 13. kesäkuuta 2020

Saturday Classicx 130620

Nyt fiilistellään ruotsiksi ja ihmetellään jotta kuka ne tähdet taivalle sytyttää? No, Eva Dahlgren tietysti=) Täytti tuossa viikolla 60 vuotta elikkäs paljon onnea ja sen kaltaisia asioita täältä naapurimaasta.






Itselle levy Fria Världen 1.989 oli se mikä kolahti, varsinkin nimibiisi toimii hyvin. Vem tänder stjärnorna on siltä seuraavalta eli En Blekt Blondins Hjärta joka samalla sementöi suosion. Kuuntelen usein öisin, kun sattuu valvomaan, kokoelmaa En blekt blondins ballader, oikein mukavan rauhallinen fiilis.

Eva osaltaan poisti yläaste- ja lukiovuosina syntynyttä angstia ruotsin kieltä kohtaan ja nykyään katselen mielelläni ruotsinkielistä ohjelmaa, esim Efter Nio kuuluu vuodesta toiseen suosikkiasia/keskusteluohjelmiini, samoin Skavlanista diggailen sekä ruotsalaisesta, vanhan tyylin tietokilpailusta På Spåret. Ei tarvitse jättiseinää tahi mitään hämähäkkikieputinta toimiakseen, hyvät juontajat ja kisailijoilla ruotsalainen asenne niin jo vain on nautittavaa.

Tästä linkkibileisiin

Sus'

8 kommenttia:

  1. Hieno biisi - tykkään Eva Dahlgrenistä!

    VastaaPoista
  2. Eva <3 Upeaa tuotantoa, kaunis nainen. Onnittelut synttärin johdosta, Eva!

    VastaaPoista
  3. Rauhallista ja mukavaa, mulle ok, mutta täällä vaimo tykkäs tästä lähes ainoana viime viikkoina soitetuista klassikoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas osuma, olen kone teifän perheessä=) Musakone!! Jihuu!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)