maanantai 1. maaliskuuta 2021

Ignore the Safety!!

 Tässä Pandan jutussa on 59 esimerkkiä ihmisten täydellisestä piittaamattomuudesta itsen ja toisten terveydestä/hengestä. Aivan uskomattomia ratkaisuja, ihan älyttömiä huolimattomuuksia, kerrassaan järjetöntä toimintaa. 

Ja meidän harteilla kun on maailmankaikkeuden toistaiseksi paras tunnetttu ongelmanratkaisulaitteisto nimeltään aivot. Ei niitä kannata laitaa pois päältä kun alkaa tehdä jotain, päinvastoin, olisi erittäin hyvä huudattaa niitä täysillä ennen kuin aloittaa tekemisen. 


Koneen hätäkatkaisin, jos nyt vaikka käsi
on menossa koneen kitaan... . 


Muutamasta asiakkaasta pitäisi
päästä eroon......


Sähköteknikot ovat ylipalkkaisia,
mitä ne muka osaa mitä minä en osaisi?


Sehän on vain avaruusgeometriaa.


Vaan onneksi löytyy ajoittain sankarillisia auttajia jotka ihan vain, tässä tapauksessa, kala-ateriapalkalla pelastavat ihmishenkiä. Saanko esitellä, sankarikissan arvonimen saanut Kombo:


                                                                      

Tässä I-S,n jutussa esitellään kolme muutakin sankarimiumaumouta, valitsin Kombon ihan vain tuon näyttävän kauluksen takia, erittäin arvokkaan ja komean näköinen Miumaumou*!


Vaikka nuo nostavat hymyn naamaan niin onhan joukossa todella vaarallisia virityksiä, täydellistä piittaamattomuutta, käsittämättömiä...aivopieruja toteutettuna.


Turvallista elämää kaikille muillekin kuin hevosille, ja hyvää alkanutta maaliskuuta, pian on jo kevätpäivän tasaus. Alkaa jo iso polttimo lämmittämään, kevät lirkuttaa, ja kesää kaipaavat saavat piakkoin tilaamansa. 

Jihuu!!



Sus'



Tony Joe White - Polk salad Annie
Random-löytö,  älytön groove tässä
biisissä, livenä saletti kokemus!

*tulevan kissani nimi=)


P.s. Vielä on aikaa kirjoittaa rokote-aiheinen runo ja osallistua Runotorstaihin, torstaina 4.päivä ensimmäinen sato ja uusi aihe.

13 kommenttia:

  1. Joillakin ihmisillä on ajattelutapa: "Ei minulle mitään satu."
    Eivätkä senkään vertaa välitä lähimmäisistä.
    Onneksi on vastapainoksi auttavaisia pelastajia.

    PS Runoni on valmis 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mua niin haittaa jos itseään telovat vaan kun muut kärsii yhden idiotismista niin silloin ahdistaa..=( Hienoa, linkki aukeaa siis torstaina klo 12:00

      Poista
  2. Huh, hurjan näköisiä viritelmiä.
    Koiran ja kissan sanotaan olevan ihmisen parhain ystävä.
    Enkä epäile etteikö niin olisi. Mukava kun julkaistaan heidän sankari tekoja.

    VastaaPoista
  3. Sähköasentajat ja varsinkin tarkastajat olisivat innoissaa tuosta viritelmästä.

    VastaaPoista
  4. Näitä työturvallisuuden sankareita onkin tosiaan kiertänyt kuvakokoelmina. Ei tulis kyllä mieleenkään tehdä itte. Mä oon aina vinkannut kissan nimeksi samaa, joka oli Pahkikses aikoinaan vanhojen herrojen kissalla: Jäppinen. Eikö se olisi hyvä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäppinen on jees mutta haluan kissan nimen olevan elukan nimi, ei ihmisen. Yhdellä tyypillä oli ysärillä pupuhudassa (joka tuohon aikaan oli kohtuu raju paikka, huumeita ja silleen) kaksi kissaa, nimet Dia ja Pam, niitä siten pihalla huuteli;DD

      Poista
    2. Eihän nimi kissaa miehistä. 😉 Akusta muistitkin hyvin sen jutun, kyllä mäkin välittömästi sen muistin kun olin lukenut sun tiivistelmän.

      Mitens muuten, ootko kattonut blogspotin asetuksista, että saatko lisättyä tuohon sivupalkkiin sellaisen pienen email-tilauslomakkeen blogin uusista päivityksistä? Noilta muilta tulee sellanen ja se on kätevä, kun mun normiblogilukulista on tos b-selaimes ja siinä ei tuu joka päivä käytyä...

      Poista
    3. Uusi päivitys tulee joka päivä, ei kai siinä enää lomakkeita tarvita? Vai?
      Siis olen päättänut julkaista yhden per päivä niin kauan kuin juttua riittää ja sitä tuntuu toistaiseksi olevan. Voin toki lisätä moisen napin...

      Poista
    4. No kieltämättä kun sen nyt noin sanot... 😄 Sposti vain on ollut kätevä, kun sen mä joka tapaukses tsekkaan monta kertaa päiväs (kuten toisenkin spostin ja Teamssin ja twitterin ja uutissivuston ja iltaisin facebookin ja ...), niin tavoitteena on, että ei olisi vielä useampaa eri paikkaa, jotka pitää käydä tsekkaamas joka päivä.

      Poista
    5. Tulisi vaan paljon s-postia. Itse olen ratkaissut ongelman blokiluettelolla, se päivittyy kun uutta luettavaa ilmaantuu jonkun blogiin.

      Poista
    6. Mulla on kyllä blogit Feedlyssä ja siä näkyy uudet. Sinne vain tulee yleensä >100 uutta postausta päiväs, niin on aina kynnystä mennä ja sitte siä onkin jo 1000-2000 uutta odottamas kun parin päivän päästä katsoo. Siksi nää läheisimmät on hyvä olla emailis, joka pysyy mulla paremmin hallus.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)