tiistai 30. maaliskuuta 2021

Sain C-kasetin vuonna 1980

 Olin tuolloin reipas 12-vuotias pojankoltiainen ja asuimme rivitalossa. Annoin naapurin pojalle, joka oli tuttu partiosta, 90 min. C-kasetin johon äänittää jotain minulle uutta musaa. Hän oli jokusen vuoden vanhempi ja soitti kitaraa/harrasti musaa. No sieltähän tuli ihan outoa huttua verrattuna sen aikaiseen musamakuun joka oli rock-a-billyä, kääntymässä punkkiin. Edelleen kuuntelen ajoittain esim. Talking headsien  Once in a lifetime -hittiä:


Kerrassaan loistava biisi!!

Peter Gabrielia oli useampikin biisi joista laitan tähän Bikon (muutama muu SC-postauksessa myöhemmin):


Ja apartheid kaatui!!

Hollantilainen The Nits oli myös muistaakseni tällä kassulla, biisiä en muista mutta laitetaan Tutti ragazzi:


Tutti Ragazzi

Blue oyster Cultin Godzillan liveversiosta ihmettelin nauhakaikua, jossain vaiheessa biisin nimi jää pyörimään taustalle:


Extraterrestial live - Godzilla


Kaikkea muuta outoa huttua oli, konepoppia ja klassikoita, saattoi olla tämä se hetki kun kuulin eka kertaa Don MacLeanin American Pien.

Kaveri teki siis huikean palveluksen laajentamalla musiikkimakuani, ja huolella. Osan niistä biiseistä tajusin kuunnella uudestaan vanhempana ja sain enemmän irti kun muutoinkin olin jo sotkeutunut musaan monitahoisesti, opettelemalla soittamaan rumpuja , bassoa, laulamaan ja bändejäkin oli. Ja sanojakin alkoi tulemaan...iiikkkk, muistojen tie nielaisee Sus'hukan, a-pu-va!! ;D


Mukavaa tiistaita,



Sus'



Vielä yksi, hymy naamalle nostava, pirteän ihunainen poppisbilebiisi:


Oo-ee-o!!

Kiitos lukijoille!! 

Tässä kuussa meni ensimmäisen kerran blogihistorian aikana 2 000 kävijän raja rikki, jostain syystä se tekee minut tyytyväiseksi, kai minä nyt sitten koen onnistuneeni, tai jotain.... . Hyvältä tuntuu joka tapauksessa eli siis vielä kerran,

  Kiitos ihanat!! <3


Koko ajalta14167
Tänään79
Eilen63
Tässä kuussa2001

5 kommenttia:

  1. Muut on hieman tuntemattomia mulle mutta tua epyktiläinen katkokävely kuuluu omiin suosikkeihin.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut tonnien paukkumisesta! 🎁 Hyvää musaa tässä, Talking Heads ja Gabriel + Bangles huippua ja BÖCkikin kuuluu mun kaartiin, vaikka tuo olikin vähä oudompi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas nää on jääneet kuriositeeteiksi, enempi hard rock-mies vaan on hyvä kuunnella kaikenlaista musaa ja huomata että on muitakib genrejä mistä löytyy mielenkiintoista musaa. Silleen luonut itselleni hyvän vaiston, jos m biisi kolisee mulle niin se kolisee monelle muullekin vaikka en genreä normisti kuuntelisikaan. Vain klasarista ja oopperasta en ymmärrä, klasaria kuuntelen vähän , oopperaa inhoan koko sydänmestä, ne korkealta ja kovaa-naiset, yöks.
      Kiitos, oli kiva jännätä viime kuussa meneekö ikki, meni 2076 oli lopputulema ja EI olut mitään poroja eikä roboja, kaikki eri ihmisiä, olen suosittu!! ;DD

      Poista
    2. Oopperasta tuli muuten mieleen, että vaikka sitä inhoaa, niin kannattaa kuunnella tämä: https://areena.yle.fi/audio/1-50525521 👍🏻 Tuo on nopea kuunnella, tosi hauska ja avaa vähän taustoja, kun sä kumminkin oot laaja-alainen musaihminen. Mäkään en oopperaa jaksa, mutta tuon Antti Holman sarjan jaksoin vauhdilla.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)