sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

– Työntäkää maskinne perseeseen! (Viikon Lause 10)

 ,kehottaa Brasilian presidentin poika. Et silviisii, sellaista se on elämä kun isä kuuluu trumpisteihin eli populistinen pellepresidentti. Ja juu, kyllä sanon pelleksi, ihan vain niiden toimien perusteella joita hän on tehnyt ollessaan presidentti ja kuinka hän on hoitanut koronaa. Eli ei ole hoitanut, lähinnä kieltänyt, pitänyt maskia hyödyttömänä, kieltänyt koko ongelman. Sillä laillahan ne ongelmat katoaa, pois silmistä, pois mielestä. Ei täällä mitään koronaa ole, sanoo hän ja samaan aikaan Brasiliassa kuolee ihmisiä taajaan ja tartuntojen määrä on  aivan tolkuton.


Maailmanloppu?


Ylen juttuun tästä linkistä. Mikä on mennyt maailman ihmisiin kun he sokeasti luottavat ja seuraavat näitä häiriköitä? Puhumattakaan siitä että valitsevat näitä tolloja vielä presidenteiksi, johtamaan maata tässä pandemiassa? Ihan älytöntä, syö uskoa ihmiskunnan selviytymiseen ja tulee olo että näin tyhmä laji saakin kuolla, kuihtua pois pilaamasta maailmaa. Kohta koko universumi on populistien valtaama kaikki-mulla-tänne-heti-nyt- porukkaa joka listii toisia sillä perusteella että...blaablaablaa. Holokausti tulee olemaan pientä sen maailmanlopun kaaoksen pyörteissä johon nämä ihmiset ihmiskuntaa johdattaa. Huoh.....



Ketäs siinä ratsastaa..
Bolsonaro, Trump, Halla-aho, ja itse Kuolema
jota naurattaa niin maan perusteellisesti!!

Ilmestyskirjan pedot eivät ole mielikuvituksellisia olentoja saduista, niitä pyörii ihmisiksi naamioituneina ihan meidän kaikkien keskuudessa. He valituttavat itsensä maiden johtoon, kokoontuvat kv-kabineteissa joissa nöyrästi toteuttavat herransa saatanan käskyjä tuhota koko vitun pallo ja sen ihmiset!!


Kohtuu rankkaa, tiedän mutta kuinka muuten kuvata nykymenoa? Aivan käsittämätöntä että mielipiteistä on tullut tosiasioita eli faktoja ja tiedeyhteisön tutkitut faktat sivuutetaan asiaankuulumattomina, ne kun eivät sovi populistin maailmankuvaan joka on kuvitteellinen, hänen omassa päässään oleva ihanne.

-Jos sanon, ett taivas on musta

Se on niin musta kun tahdon sen olevan ja
Jos sanon, ett maailma ei pyöri

Se ei silloin pyöri, jumalauta

, laulaa Hynynen Kotiteollisuuden biisissä Jos sanon. Hieno laulu mutta Jussi, Jair ja ennen kaikkea Donald, ei se mene niin että sinun mielipiteesi kumoaa tieteelliset tosiasiat, että sinun sanasi saa asiat olemaan/katoamaan. Sillä vaikka kuinka kuvittelet olevasi kaikkivaltias niin olet vain lihaa, luuta ja ajatuksesi. Jotka ovat aivan käsittämättömän harhaiset. You are fake-news!!!


Leppoisaa sunnuntaita näiden keveiden ja ihanien ajatusten parissa, antaa ilmestyskirjan petojen ratsastaa ja juhlitaan maailmanloppua jota kohden oikeistopopulistit meitä taluttaa, ihan lampaina tunnumme hyväksyvän tämän menon.


Sus'

4 kommenttia:

  1. Jo vuosikaudet olen pannut merkille miten kansa valitsee vääriä johtajia. Jämäkän asiantuntevan olemuksen takaa paljastuukin ennen pitkää omaa etua tavoitteleva, diktaattori(mainen) henkilö, pahempi kuin pelle, mittaamatonta vahinkoa aikaansaava tyyppi. Huokaisin helpotuksesta kun Trumpelo poistettiin.

    Ei kai tässä vielä maailmanloppu ole uhkaamassa 🙂 Ainakin olen jo kirjoittanut runoa Keväälle ensi torstaiksi 🌱 Harmittaisi jos maailmanloppu tulisi keskiviikkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailmanloppu peruutettu!! Kaikkea se runon kirjoittaminen saakin aikaan;DD

      Poista
  2. Mahtavia puhujia on ollut vuosisatoja. Eräät jopa osasi käyttää joukkopsykologiaa. Maskeista sen verran. Nämä meidän nykymaskit tätä virusta vastaan. Niitä löytyy mäkkäri ja hesepussien lisäksi pitkin pihoja ja luontoa. Ei niitä kaikkia linnut levitä.

    Laitoin kyllä vastauksen sinun kysymykseen omaa blogiinkin mutta saat saman tiedon tässäkin. En löytäny yhtää väiski kuvaa kansioistani. Ajatus oli kyllä mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, käytän yleiskuvia, no hätä, tsekkaa 24.päivä;)
      Kyllä ihmiset osaa roskata ihan itse, ei siihen lintuja tarvita todellakaan.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)