keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Queen of Rock'n'roll - Suzy Q

 Ensimmäinen oikea, vakavasti otettava naisartisti, rock'n'roll tähti ja muusikko, säveltäjä/sanoittaja, esikuvan:o 1,  on Suzy Quatro.


Tämä biisi alotti kansainvälisen hittiputken:



Seuraavassa 48 Crash on kyllä niin seiskyt-lukuinen kertosäe, sekoitus rokkia, disco ja jotain outo seiskyt-maustetta:



Ja koko stoorin voit katsoa tuosta areenan linkistä, tiukka mimmi!!

2019 ilmestyi viimeisin studioalbumi. Poikansa oli sanonut: -Äiti, minun täytyy tehdä musiikkia sinun kanssasi. Poika halusi päivittää äitinsä tähän päivään ja tuotos on mitä mainiointa rokinlätkytystä, hyvillä soundeilla:


No Soul/No control

Tämä nainen on, ja sopii myös tulevien polvien, esikuvaksi! Sitkeä, taipumaton, tähtäin kohdallaan ja uupumaton vääntö saadakseen mitä haluaa ja ilmaistakseen itseään niiin kuin haluaa. Ensimmäinen nainen rokkibändin keulilla ja menestyvä sellainen, moni nuorempi nainen on tarttunut hänen inspiroimana kitaraan, esim. Joan Jett.  Mikä ura, mikä inspiraation lähde, Sus' kumartaa, ja syvään!



Sus'

10 kommenttia:

  1. ACDC cover https://www.youtube.com/watch?v=2sky1tt8vLA Tiukka Mimmi 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Kiitos julkisesta tuesta! Arvostan kovasti.

      Poista
    2. Juu, löysin tuon muutama päivä sitten, todella hyvä versio. Joan Jett kiertää kokolailla samalla setillä vuodesta toideen, kuten ACSalamakin ja kokoonpano pysyy samana, sillojn tuollainen tiukka rykäisy kuulostaa upealta. Vaatii orkalta ennen kaikkea yhteensoittoa, sitä legendaarisya kemiaa.

      Juu, ole hyvä, tuki on ajoittain tarpeen;) Supporttaan hyviä juttuja=)

      Poista
  2. Hyvä musatietous sulla ja teillä on! Toki muistan kyseisen tiukan ja timmin pimun! Sitä en tiennyt, että levytti vielä 2019! Ihania kuvia,mieli lepäsi. Tulin ulkoa kovasta pakkasesta ja olen ihan poikkipuhki. Tiennytkään, että rapainen kunto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musa on ollut mukana niin nuoresta, iso osa minuutta.
      Tööllä sama, alkuvuosi tullut maattua, pitää alkaa liikkumaan enemmän.

      Poista
  3. Mun eka muisto Suzi Quatrosta on Leather Tuscaderon rooli Onnenpäivissä. Oli siinä pikkukylän lapsella ihmettelemistä. Joan Jett -dokkari Ylellä on myös huikee ja siinä on mimmi joka oli kasarilla mun esikuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisivat saaneet julkaista ne dokkarit toisin päin, olisi ollut kronologinen j
      ärjestys, Hyvää muss areenasta löytyy.

      Poista
  4. Luin omat runot -osiotasi: ihan tajuttoman hienoja, selkeä ammatillinen ote, täysverinen kirjailija-runoilija olet! Suzy Quatrosta en nyt ihan kuumene, oon enemmän Kate Bush- tai Billie Eilish -faneja; varsinaisista rokkaajista diggaan esim. Janis Joplinia tai Grace Slickiä. Mutta tosi mielenkiintoinen tyyppi oot! yt. se Virkamies

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista, menen saunan taakse huutamaan ylpeyttä hetkeksi.;D "asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
      Jänis on jees!

      Poista
  5. Piti tulla tänne vielä sanomaan että kasarilta Warlockista tuttu Doro Pesch on kova hevimimmi edelleen! Viimeksi näin 2018. All we are!

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)