keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Keskiviikon hassuttelu;)

PUPUBEAT!!!



Ringo Rusakko

Tanssiorkesteri Pupubeat solistinaan Ringo Rusakko* esiintyy lauantaina työväentalolla alkaen klo 20:00, luki Metsänväen Viestin huvi-ilmoitukset -osiossa. Johanna "Jossu" Jäneksen sydän alkoi takoa villisti: - Voih kuinka komea Rinkou onkaan, Jossu huokaili lääpästyneenä ja osti välittömästi tapahtumaan pääsylipun. Nyt oli mitä odottaa pitkin pitkää ja väsyttävää porkkanan pesijän työviikkoa tehdessä.

(*lausutaan rinkou rjusäccou)


Johanna "Jossu" Jänes


Lauantai-iltana Jossu Jänes katseli itseään peilistä meikattuaan: - Kyllä tällä jäniksen olemuksella pitäisi yksi rusakko hurmata, ellei sitten ole vallan gaypupu..., tuumaili itsetietoinen pupuliini, pupupopulaation vetovoimaisin jänis. Työväentalolla oli populaa kohtuullisesti vaan mikä oli tuo hässäkkä oven luona? Voi ei, tilaisuus peruutettu koronan vuoksi! luki ilmoituksen päälle lätkäistyssä toisessa ilmoituksessa. - Voi persoonallisuushäiriytyneisyyteni...kiroili JJ: - Siinä meni hukkaan kahden tunnin meikkaus ja uudet kuteet...


Sellaista se on tämä korona-aika, rankkaa on jäniksilläkin....;DD


Hymyä nassuun, kyllä se auvo ja onni vielä aukeaa ja koittaa paluu normiarkeen, ainakin jonkinlaiseen arkeen, muutoksia on tapahtunut jo ja tapahtuu vielä paljonkin vaan....pupubeat soimaan!!



Sus'



Pupubeat tulee!!


P.s. Juuri tulleen tiedon mukaan Jossun ja Ringon tiet ovat kohdanneet keikan peruuttamisesti huolimatta, tässä salaa kuvatussa videossa (Seiskan sivuilta, tietenkin!) he ovat kaurastamassa:


Ringo yrittää liian paljon, liian aikaisin ;D


P.s.2 Muistaakos eversti Kääkström kun Seiska julkaisi paskajutun SIG-yhtyeen Inkisestä ja foorumin väki osallistui Käännä Seiskat nurin lehtitelineissä -vastakampanjaan? Villiä nuoruusaikaa ;DD

4 kommenttia:

  1. Gaypuput voisikin olla ratkaisu rusakkojen liikakansoitukseen. 🐰 🐇 🐇 🐇

    Käännä seiskat nurin - ihan mahtava protesti-idea. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun tekivät Inkisestä ihan paska-jutun, väittivät ilman todisteita pedofiiliksi ja ei mennyt kuin viikko, kaksi kun mies tappoi itsensä, muistan että keskustelu oli aika kuumaa.

      Rusakkoja on kyllä paljon, pakko myöntää, joskus niitä illalla tuossa pihassa kolmekin nähnyt kerralla.

      Poista
  2. Väiski videot ovat parhaasta päästä. Joskus ihmetyttää media touhut. Miten ne saa tuhota ihmisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo Inkisen-tapaus oli törkeä, jopa 7eiskalta muut toisaalta, jos ei olisi mittavaa tilaajajoukkoa joka on sairaalloisen utelias kaikkien paskajuorujen perään toisista ihmistä, ei olisi lehteäkään, sitä myydään mitä ostetaan. Jos olisin rahamies, julkaisisin kaikista toimittajista kootut paskajutut jossain ilmaisjakelulehdessä, mikään ei muuta ihmisen mieltä niin kuin se että osuu paska omaan tuulettimeen.

      Tai pistäisin joukon kuvaajia paparazzin perässä roikkumaan kunnes tulisi hulluksi.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)