sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

-Rock on kuollut! (VL11)

 KISS -yhtyeen basisti Gene Simmons on hokenut tätä lausetta muutamaan kertaan tässä viime vuosien varrella. Sanoisin että Gene Simmonsin rock kuoli vuonna 1979 kun KISS julkaisi seuraavan discojumputuksen:


Tässä biisissä on rock'n'rollia vähemmän
kuin Tauski Peltosen yhdessäkään biisissä ja
 Tauskihan on iskelmän perusduunari.
Toisaalta biisi on ihan jees, tunneside syntyi
ala-asteen kuudennella kun oli 
joku discoiluilta AV-luokassa.


Alice Cooper kommentoi asiaa sanomalla: Haluaisin Gene Simmonsin täyttävän veroilmoitukseni! ;DD Genelle tunnetusti asiat ovat mitattavissa vain ja ainoastaan rahassa, enpä tiedä toista joka olisi niin helvetin rahanahne ja vastenmielinen ihminen noin muusikoksi.

Soundin juttuun tästä.


Rock ei kuole koskaan!!! 


Ja Gene saa puolestani unohtua rahasta kertovien juttujen alaviitteeksi, musiikillisesti kovin köyhä anti. Krääsää sen sijaan on pukannut markkinoille huolella, työllistänyt useita pienten kiinalaislapsien täyttämiä hikipajoja, muovikrääsäähän tämä maailma kaipaa lisää, hyvä Gene, niin sitä pitää!!



Sujuvaa sunnuntaita,



Sus'



Rock'n'roll is here to stay! 
Niilo Nuorikin tietää!! =)

P.s Toinen hyvä vaihtoehto viikon lauseeksi olisi ollut  Zlatanin, tuon vaatimattomuuden kuninkaan lausahdus twitterissä, kommentoi paluutaan Ruotsin jalkapallomaajoukkueeseen: - Jumalan paluu! ;DD  I-S:n juttuun.

6 kommenttia:

  1. Rock 'n' roll will never die! 🎸
    Absurdi väite. Höh ja pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gene nyt on niin rahanahne että kun levyistä ei enää tule pätäkkää niin ei niitä viitsi siten tehdä eli kun mennään raha edellä niin voi odottaa tuollaisia aivopieruja.

      Poista
  2. Aika moni bändi voisi lokeroida uudestaan. Ja vielä kehtaavat väittää olevansa rock bändi. Kiss ei oikein uppoa muutenkaan. Valitettavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ovat olleet aika suru bändi musiikillisesti, kaikki muu onkin sitten kohdillaan paremmin kuin hyvin. Siis ulkomusiikilliset asiat ja nehän ne tärkeintä on bänditouhuissa;D

      Poista
  3. Kiss ei ole muhun koskaan oikein iskenyt. MUTTA kun bändi oli kymmenen vuotta sitten Sauna Open Airissa, niin muhun teki vaikutuksen se miten ammattimaisesti keikka hoidettiin ja millaisen parin tunnin shown tekivät. Oli lentävää rumpalia ja vaikka mitä. Suosikkia ei Kissistä tullut tuon keikan jälkeenkään, mutta lämmöllä muistan tuota erittäin hauskaa keikkaa ja sitä riehakasta fiilistä runsaslukuisen festarikansan keskuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä menisin keikalle jos ilmaiseksi, katso ed vastaus.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)