sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

– Sitten he ampuivat häntä ja osuivat häneen. (VL12)

 Kertoo ammutun, 7-vuotiaan pikkutytön, vanhempi sisko. Siis Myanmarissa näin. miksi ei puutu USA, missä viipyy jenkkien armeija?? Missä viipyy EUn joukot? Miksi ketään ei kiinnosta? Siksi ettei sieltä saa öljyä eikä mitään muutakaan tarpeellista länsimaiden teollisuudelle, mikä lie köyhä maalaisvaltio, tehkööt kansalaisilleen mitä vittua huvittaa!!

Tästä I-S:n juttuun.

Pentuja tapetaan kotiinsa ja täällä vaan hymistellään ja itketään kun ihmiset ei pysy kotonansa ja korona leviää, ei riitä aikaa eikä empatiaa muualle nyt.


Kyllä on taas niin perkeleen kaksinaismoralistista touhua, Libyaan mentiin liput liehuen viemään demokratiaa (lue-takaamaan alueen rauhallisuus jotta saadaan öljyä), jossain ihmeen myanmarissa saa sotilasjuntta tappaa ihmisiä ihan rauhassa, siellä kun ei ole länsimaiden mittapuun mitään mitä haluaisivat, ei ole kaupallista intressiä puuttua asioiden kulkuun!!


Saatana vittu perkele!!! Hävetkää jenkit ja muut sotapellet, kerrankin olisi asiallinen syy puuttua asioihin sotilaallisesti!!!

Lisää paskaa: Armeijan juhlapäivänä turvallisuusjoukot tappoi 90 ihmistä mielenosoituksessa. Kovin tuomitaan pitkin maailmaa vaan vähän lohduttavat kaukaiset, tyhjyyttään kumisevat sanat. Ahdistaa=(


Sus'

2 kommenttia:

  1. Maailma on aika karu paikka. Ja kyyninen. Jos et ole osa ratkaisua, olet osa ongelmia. Massi on valtaa, jos jäi itelle lyhyt tikku käteen niin kyyti on kylmää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin olla osa ratkaisua ja siksi teen sen mihin pystyn eli nosta asiaa esiin, toivoen järjenvastaisesti että siitä olisi jotain hyötyä... .Suurin hyöty lienee itselle, että omatunnon ääni edes vähän vaimenee kun on olevinaan tehnyt jotain asian eteen.
      Karua on joo, ja kapitalismin karuus mikä nyt näkyy, on vain jäävuoren, saatanan ison sellaisen, pikkuriikkinen huippu. Maailman todella globalisoituessa ja kaupallistuessa, kun kaikki on myytävää, arvoista ruumiinosiin niin sitten on hauskaa..onneksi ehdin heittää lusikan nurkkaan ennen sitä..ei vain käy kateeksi tulevia sukupolvia, näkyni ovat kammottavia, K-27, vähintään.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)