perjantai 5. maaliskuuta 2021

Koulukiusatusta opettajaksi ja Mimmistä on tullut "kova jätkä"

 Kertoo koulukiusattu Sami Rousu joka musertavasta kokemuksesta viidesluokkalaisena huolimatta kouluttautui opettajaksi! Niin rankka kuin hänen kokemuksensa (7v kiusattuna) on ollutkin, hän sanoo ettei antaisi niitä pois. Erittäin arvostettava asenne! Tästä I-S:n juttuun.


Vastapainoa arjen kiireisiin.

Tuossa hetkessä tuo pieni poika olisi halunnut kuulla yhden ainoa kysymyksen: - Onko sulla kaikki hyvin?


Hetki oli musertava.

– Siinä hetkessä tajusin, että yksikään noista aikuisista ei tule tekemään mitään, vaikka he tietävät. Tajusin, että minut jätetään susien armoille.

– Siinä hetkessä uskoni aikuisiin hävisi miulta kokonaan. Jotain hajosi sisälläni pahasti. Sen trauman kanssa olen kipuillut koko elämäni.




Hyvät kanssaeläjät, muistakaa kysyä ajoittain ystäviltä, sukulaisilta tuo pieni mutta tärkeä kysymys, ja perään voi vielä laittaa jotta oikeasti?

***

Oli tuossa pitkästä aikaa koiruus kylässä. Naapuriin tuli kaveri jonka koiran kanssa Mimmi alkoi rähjäämään. Mimmistä on tullut varsinainen minä tiedän paikkani laumassa ja sinä olet minun alapuolella, tuliko selväksi vai purenko palleihin?  ;D


Suloisuus on löytänyt pedon
sisältään, on niin uhoa täys'


Hauskaa oli että seuraavana päivänä oli itsellä kokoajan sellainen olo että koira on edelleen kylässä ja sain kivoja...mitähän ne nyt olis...flashbackkejä?..jotain kuitenkin. Jännä tunne. Rakas koira, olen hänen eno tai setä, kolmanneksi tärkein laumassa kuitenkin. Mimmi on ihana karvamakkara<3

Vesiväritaidettakin on tullut läträttyä ja tänään ajattelin läträtä lisää, tässä yksi tehty:


KolmioNeliöYmpyrä


Alkaa seiniltä tila loppua, 
positiivinen ongelma=)




Sujuvaa perjantaita,


Sus'


Sweet Harmony


P.s Valitan ajoittaisia epämääräisyyksiä ja vääriä toivotteita postauksissa, on muutamaan kertaan joutunut siirtelemään useampaa postausta joten jää häröä.. .

4 kommenttia:

  1. Koirat ovat ystävällisiä kivoja kavereitamme ja kiusaajat puolestaan toista ääripäätä.
    Kiusatun asenne on todellakin kohdallaan! Pahat kokemukset kannattaa hyödyntää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa koiristakin on kyllä, usein ihmisen syytä, luonnesekoilijoita, rodusta myös riippuu kuinka vöyhkä on. Samoin liika jalostus, jos se keran fyysisiä ongelmia tuo niin miksei sitten psyykkisiä? Koiraterapeuttejakin on jo, huoh..

      Poista
  2. On se jotenkin erittäin outoa että kiusaajat saavat mellastaa kouluissa ja muualla ihan vapaasti. Jengissä tyhmyys tiivistyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen ne suurten ikäluokkien rehtorit siellä vinkuu ja selittää että kiusaaminen, vääntö, itkettäminen jiiänee kuuluu poikien kasvuun. Jo on juntteja vaaan harva meistä seuraa aikaansa ja muuttaa tapojaan, itse olen lopettanut kokonaan vonkaamisen, ei tässä enää uskalla naisille puhua yhtään leikillä, heti on Me Too! takinpielessä ja kaikki on pielessä! parempi kun kirjoittelen vaan...;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)