lauantai 27. maaliskuuta 2021

Saturday Classics 270321

 Voimapoppia Venäjältä, siltä ajalta kun Putinkin otti vielä iisisti ja kaikki näytti hyvältä, ilmassa oli toivoa ja kun pelättyä Y2K:ta ei tullutkaan niin elämä näytti ihanalta! Keväällä 2002 ilmestyi Tatu-niminen, myöhemmin pisteet ympärilleen saanut duo, joka hätkähdytti tyttöpusulla euroviisujen -03 finaalissa, tullen kolmanneksi.

Pidän näistä parista hittibiisistä, niissä vain on voimaa ja koukkuja niin paljon että läpi menee ja vie mennessään. Mielestäni nämä toimivat paljon paremmin alkuperäisinä joten laitan tähän venäjänkieliset versiot:


t.A.T.u. - Ya shosla S Uma 
(All the Things She Said)


t.A.T.u. - Nas Ne Dagoniat
(Not Gonna Get Us)
(vanhempi versio poistettu you tubesta)

(Hassu sattuma: ostin tässä joku viikko sitten muutaman euron leffan Prisman poistoista, yksi oli You and I -nuorisodraama jos seikkaillaan Moskovan yössä ja asiat pyörivät juurikin t.A.T.u. -yhtyeen ympärillä ja itse staratkin ovat mukana. Samoihin aikoihin tein tämän postauksen, niin se vain elämä törmäyttää asioita sattumanvaraisesti yhteen;) Ihan kelpo leffa btw.)

Näitä on kiva huudattaa lujaa, tanssia ja riehua, antaa teinin palata ohjaksiin kahden biisin ajaksi. Joten volumet kaakkoon ja villiytymään!! Jihuu!!


Lissee lassikoeta!!

Sus'

Tässä vielä riemastuttava esiintyminen
MTVn Movie Awardseista, kaikilla on kivaa!!
Parhautta 1:30 kattokaa nuoren naisten
Me tehtiin se! Me ollaan JEE!!
-ilmeitä!

t.A.T.u.n wikipediasivu.


Laitan vielä yhden jonka löysin juuri (siis nyt on klo 00:29, ja ihan tätä lauantaita;), tässä he esiintyvät Kremlissä, Moskovassa (joojoo, lukee kremlin moscow;D disco?) vuonna 2001 ja lännessä löivät läpi englannin-kielisinä 2002:

Nuo kaksi hittiä ne tässäkin...

Joskus vaan biisit lyö voimalla läpi, näissä on sama efekti minuun kuin SANNIlla, tulee vaan hyvä fiilis, sellainen eihän tässä nyt voi olla hymyilemättä ja että ei se elo nyt niin paskaa ole, nuokin tuossa kiekuu ihan fiiliksiissä;DDD
Asiaa ei haittaa nätit naamat, myönnän, mutta ei se riitä, pitää olla hyvät biisit ja ja enne kaikkea pitää olla todella hyviä biisejä. Ilman hyvää biisiä on vain kuorrutus ja kuka sitä sokerimössöä haluaa pelkästään?

6 kommenttia:

  1. Bunkkasin ystävän luona kun tää oli tuore. Hän osti levyn jota sain sitten päivittäin useita kertoja kuulla. Ei sentään näppylöitä tule kun kuuntelee mutta melkein. :) Oli se sillon olevinaan ihan hyvä mutta taisin kuunnella sen puhki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaan nää kakasi biisiä, loput ei innosta.

      Poista
  2. Miten ne biisit kuulostivat ihan samalta. No, ihan hyvin maasta jossa populaarimusiikki länsimaisessa muodossa on niin nuorta. Tosin, olihan tuossa aistittavissa vielä neuvostoaikaista suureellisuutta. Ihan jees, mutta kertakuunteluksi jää.

    VastaaPoista
  3. Oli kieltämättä samankuuloisia, alusta se eka oli parempi mutta sitte MTV-showssa toinen oli kans ihan ok. Hienoa tyttöenergiaa! 👍🏻 Harmi, että nykyään kaikki liberaali on Putinin epätoivoisen vallaspysymisen keinona laitettu pahaksi länsimaalaisuudeksi ja tiukkapipoisuus on hallinnon ihanne. Jännä nähdä miten siellä hommat etenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venäläisillä on tämä vahva johtaja psykoosi, pakko olla yksi överisti yli muiden. Kummallista sinänsä kun ovat ihan mukavia ihmisiä venäläiset kun niitä tapaa, mutta silti hyväksyvät sokein silmin kaikki huononnukset omiin oloihinsa. Outo, iso maa, mahtuu tatuja ja muita;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)