keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Kääk!!

Sankari itse!!


Kääk -mainos joka parhaillaan esitetään telkussa, sisältää yhden aivan loistava hetken - siinä lopussa kun kolme pikkupoikaa on saunassa ja yksi kyllästyy: -Nyt loppu nysväily!, ja heittää kipollisen vettä kiukaalle, vieruskaveri KääK!kää ja se ilme sen vedebheittäjän kasvoilla kun hän sanoo: -Aahh! ;D Ihan parhautta!!

Tuo ilme, sekunnin-kahden pätkä, saa mut automaattisesti hyvälle tuulelle=) Yritin sitä etsiä että olisin voinut kuvakaapata vaan ei löydy, vielä... . Sen sijaan löytyi paljon muuta Ankka -hauskaa, seuraava mainos käy niin tunteisiin että oikein itkettää (no ei nyt ihan, vähän liioittelen ankan hengessä mut kuiteski..):


Nyyh! Onnellinen loppu, onneksi=)
Welsh Gorgi -versio tästä myös hyvä,
pyöri joulukuussa. Tämä alk.per. idea on 
v.2016 mikäli ymmärsin oikein.

Jukka Rasilan Aku Ankan puhekurssi on hulvaton;D:



Eikä Jarkko Tammisen murreankat jää yhtään huonommaksi:




Ja vielä lopuksi yksi Ankka -mainos jossa lavastettu legendaarinen Akun korjaamoyrityksen lopputulos - Iineksen imurista tulee hengenvaarallinen:


KÄÄK!!


Onneksi on ankka joka opettaa lapset puhumaan hyvää suomea ja hauskuuttaa vauvasta vaariin, Suomi on Ankka-maa n:ro 1!! Jihuu!!



Sus'


P.s. Testaa(Click!) Ankka-hahmosi, osuin Akuun, Lataamon sivuilla oleva toinen testi kertoi minun olevan Iines;)


P.s.2:  Ostettu kaulaan eilen ihan uusi, kivi, suomeksi  metallinhohtojännäkvartsivoimalätkäoujeejihuu! -riipus siis,:



Ja pääsiäiskoriste tehty, myös ves'värjäilin, niistä myöhemmin... .


Pääsiäinen on tänä vuonna
 ylen myöhään. ellei peräti
mainosteeveen aamuyö?



6 kommenttia:

  1. Hieno riipus. Ihmiset huomaavat sen takuulla.

    Aku Ankkaan liittyvät jutut on minulle mieleen. 🧡 En ole nähnyt tuota mainosta mihin viittaat.
    Veljenpojat ja Roope ovat aina olleet suosikkihahmoni Ankkalinnassa. Tykkään kyllä kaikista muistakin.

    Mukavaa runotorstain aattoa (hihihi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roopestä onmuodostunut mullee ykköshahmo vuosien vieriessä, Mikki hiiri on epäilyttävän hyvätuurinen, en tykkää ollenkaan, Aku ja veljenpojat on klassikoita!

      Poista
  2. Hyviä mainoksia, eipä olleet aiemmin tulleet vastaan. Tänään kyllä kuuntelin Areenasta Aristoteleen kantapään uusimman jakson, joka olikin Aku Ankka -teemainen kun lehdellä on nyt 70 vuotta täynnä Suomessa! Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhuva koira jaksosta puhuva koira joka on itseasiassa Pelle pelottoman keksintö joka laitetaan eläimemn kurkkuun. Aku osallistuu kykykilpailuun mutta koira kieltäytyy sanomasta mitään ja pojat voittaa laulavalla kissalla;)

      Poista
  3. Sen verran on akua opiskeltu et lehti tullut vuosia ja kaikki taskarit löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat taskarit on aarteita, alle 150 numerot hyviä, niistä luuen jopa Mikki Hiiret jota muutoin inhoan. Niissä se saa vielä Jopi Jalkapuolelta (myöh Musta-Pekka) pataan ja voitaminen on sattumanvaraisempaa eikä niin täydellistä, myöhemmin Mikistä tulee sietämätön, näsäviisas, ylivoimainen usa-lainen mahdottomuus. Siksi Aku on suositumpi euroopassa, realistisempi.

      Taskukirjat on muuten italialaista perua, siksi niissä on vähän outoja hahmoja välillä ja erilainen meno. Normiankat taas on kai aina tulleet tanskasta, molemmat on suomennettu loistavasti. Akun salanimi on hauska yhdessä taskarissa missä metsästetään vanhoja kirjoituskoneita - Uka Naakka, aku kirjautuu sveitsiläiseen hotelliin, jos muistan oikein;)

      Arvostan taskarikokoelmaasi, itse olen keskittynyt keräämään Barks-sarjoja, niitä on jotain 6500 sivua, multa köytyy tällä hetkellä ehkä 3 000 siuva.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)