keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Zitti E Buoni!!

 



Sorry Blind Channel, paljon mielenkiintoisempi roketti tämä Italian biisi. Ja kun Italian kielellä niin päräyttävämpi!! Jihuu!!

Alkoi tuo nimi mietityttää, ruotsalainen å ja kaikkea. Vaan se onkin tanskaa ja tarkoittaa kuunvaloa. Mutta miksi italialainen bändi joka laulaa italiaksi, ottaa tanskalaisen nimen?? Tuo biisi on jo muuten voittanut San Remon musiikkikilpailun...eli Blind Channel menee ohi Euroviisuissa sillä ei makeaa mahan täydeltä rokkimiehille (naisille), kyllä yksi pysti per biisi riittää, mitä? ;DD

Blind Channel sai levydiilin, maailmanlaajuisen!! Hieno suoritus. urkin lisää tietoa tuosta italian tanskalaisittain nimetystä rokkikoneesta ja kyseessä on nelisen vuotta sitten eka levyn julkaisseesta orkasta jolla riittä sukseeta tuon kilpailun lisäksi, on nimittäin biisejä joita on striimattu spotifyssä 11-22 miljoonaa kertaa elikkäs aika suosittu ja nuoresta iästä huolimatta kokenut orkka. Kuuntelen juuri muita biisejä, hyvää settiä. Laulavat enkuksi ja italiaksi, olisi nyt yksi biisi tanskaksi;D Mikähän tuo nimijuttu on...hmm....Kääkletystä peliin!! Ja Kääkle on kaveri:


The band's name was chosen when they had to register for Pulse, a local music contest for emerging bands. While brainstorming, Victoria, who is half Danish, was asked by her bandmates to toss out some Danish words, and they agreed on Måneskin ("moonlight"), although its meaning is not related to the band itself.



Dodiih, selvisi sekin, muksaa viisuilua viikonloppuna ja nyt piikille (editoin tätä to-aamuna klo08.00), on aika saada edes osittainen suoja taudilta, ärsyttävät variantit voisi tunkea sinne missä valo loistaa vain jos on syönyt jotain fosforipitoista, esim napalmia aamupalaksi;D



Sus'

4 kommenttia:

  1. Italia 1 Suomi 0. Kivaa että on muutakin kun eurohumppaa mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä suomi-biisi on viettelevämpi ja iso stadionrock-kertsi jqa silleen mutta jotenki tuntuu et makarooneilla on parempi fiilis ja tuo biisi on hyvä perusrokkipläjäys. Italian kieli tekee siitä jännää!!

      Poista
  2. Ajan säästämiseksi periaatepäätös että en availe mitään videoita, mutta nyt olisi iso houkutus ellen olisi töihin menossa. 😀 Ciao. Arrivederci. Ehkäpä palaan astiaan myöhemmin. (Poistuvien askelten kopinaa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kuunnella jos rock'n'rollista tykkää, hyvää rytkettä ja asenne kohdillaan. Yksi hieno kohta kun laulaja paahtaa kympillä ja sit on yksi rivi missä on kymmenen sanan jotka sopii lisäksi tungettu toiset kymmenen jotka se laulaja saa mahtumaan, kevyt sanatykitys:D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)