sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Keskustan puistot - Lounaispuisto

 Ah ja voi! Loukkarissa on tapahtunut ja sattunut. Siellä on juopoteltu, tietty!, soitettu, niin lavalla kuin puistokitaraa, häslätty, sählätty, säädetty ja koettu. Kyllä, Sujen lempipuisto <3 Pussailut, juu...hihii! Punkkareiden kanssa on tullut vietettyä täällä aikaa, ihania ihmisiä<3 Jos bongaatte niin pussikalja kaupasta ja sekaan, tunnelma on loistava, JKL-punkit on kivoja. Kunhan käyttäytyy.


Mennään puistoon Vapaudenkadun eli alapuolen kautta. Tuo talo on siinä aidan toisella puolen, piti laittaa näytille kun on torni ja ne on oleellinen osia Sujen ihannetalossa=)



Kyllä pesässä torni olla pitää.


Kerrassaan hieno torni, tykkään huolella!!                                             






Ja nyt Lounaispuistoon!!


Aloitan silti yläosasta, tästä kohdasta vasempaan noin 180 asteta on Grilli 21, tajuttoman hyvä safkapaikka jos grillimättö uppoaa. Testattu mm. Taksari (taksimiehen annos eli makkara-perunat) toimii aina.









                                        
Taustalla remontissä oleva yliopiston kirjasto. Lounaispuisto on juuri uusittu joten uupuva ruoho joka on köysin eristetty rauhan takaamiseksi ja pilvinen sää saa kuvat harmaiksi vaan nyt vähän mielikuvitusta=) Laitan lisää kuvaa kun paistaa au ja, ja, ja, ja...jotain.


Lounaispuisto tapahtumapaikkana (kaupungin sivut)Wikipedia-artikkeli, Puistojuhlat 8. - 9.7.2021


Visiteeraa JKL<3


Oikein mukava paikka pitää breikiä, yläpäässä grilliä vastapäätä myös rav. Ylä-Ruth ja sitä vinottain vastapäätä rav Sohwi. Kulttuuriravintoloita molemmat, musiikkia, soittimia(Ylä-Ruth), menoa ja hyvää ruokaa (varsinkin Sohwilla). Seur. korttelissa keskustaan päin (puistosta n. 70metriä) legendaarinen rav. Vakiopaine - Baari (bar)

Sus'



Rock Cadillac Do the Shake
Perustettu Vaajakoskella, silloisessa JKL:n maalaiskunnassa
(josta Sus'kin siis alunperin=) vuonna 1974. Eka levy näitä covereita, toka omia.
paikallinen hurriganes, isoveli kuului fanikerhoon. Itse näin myöh.laulaja/kitaristi Mäenpään
yhtyeen Torstai 6.12.1917. Rockmiehiä Jokkeri;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)