perjantai 28. toukokuuta 2021

Eihän tämä ole enää todellista, onko nämä bloggerin koneet nyt ihan sekaisin vai mitä ihmettä????

 Kello on varttia vaille kaksi ja täällä on jo vieraillut 347!!!! Eilen oli käynyt 822??!!?? Minne ihmeeseen mut on linkitetty kun käy näin tolkuton liikenne?? Onhan siinä varmaan robotti poikineen, tuntuu vaan että täytyy jo olla tyttäret, veljenpojat ja muutkin sukulaiset käytössä eli kai täällä sitä ihan oikeitakin ihmisiä käy kuikuilemassa... . Olen....sanaton






Käytän tilaisuutta hyväksi ja huomautan asiallisesti että eläinten oikeus olemassaoloonsa on tärkeämpää kuin tappajan vaistojen tyydyttäminen. Mikä himmeä vietti se on tappaa puolustuskyvytön elukka aseella? Saako jotain kiksejä kun käyttää jumalista valtaansa ja päättää toisen elävän olennon elämän ihan vain...niin miksi???






Kaikki ne selitykset kuinka se on luonnossa liikkumista ja liikuntaa raittiissa ilmassa..paskaa!! Kai sitä voi metsässä ulkoilusta nauttia ilman asetta ja tappamisen tarkoitusta? Mikä on se perimmäinen syy miksi pitää tappaa? Toki ymmärrän kannan koon pitämisen sopivalla tasolla, ettei ole es. liikaa autojen alle työntyviä hirviä ja niin edelleen mutta jos nyt mennään vaikka afrikkaan niin miksi helvetissä joku niin ihanaisen kaunis ja viisas eläin kuin norsu eli elefantti pitää mennä lopettamaan?? Ja sarvet varastamaan!! Ja ne perkeleen kiinalaiset idiootit, ei teidän pienet pippelinne seiso yhtään sen paremmin vaikka nuuskaisitte koko saatanan norsun!!

Vastaus lienee koko kysymykseenkin juuri tuossa mulkun koossa - mitä pienempi mulkku jalkojen välissä, sitä suurempi mulkku käyttäytymisessä ja teoissa, on isoa SUVtä, on mulkunjatkeena puoli milliä maksava Ferrari, tai siiten köyhän versio: pienimunainen mies on niin paljon viehättävämpi naisten miellestä kun se on lahdannut muutaman kymmenen eläintä ja yltä päältä veressä huutaa suuren metsästäjän taisteluhuutoa...(tai näin he varmaan kuvittelevat, sääliks kävisi ellen olisi niin turhautuneen vihastunut koko urheilumetsästykseen). Vittu mitä pellejä.

Aseella voi käydä ampumassa radalla ja lihat saa helpommin kaupan tiskiltä. Jos nyt pitää tappamaan päästä niin tehkää se edes vähän haastavammin - nuoli ja jouskari käteen ja sitten sinne metsään, Katsotaan tuleeko metsästäjä sudenturkkia kantaen vaiko susi metsästäjän lippalakki hampaiden välissä. Tai käypä karhun päälle puukko kädessä, jo vain jos voitat niin nostan hattua. Helppoa se on ampua toinen sadan metrin päästä kiikaritähtäimellä.

 Anteeksi ylettömät kirosanat, ihan huomaamattani ne sinne kirjoitin kun hieman tuohduin. Piti vain tuo kuva laittaa ja pari lausetta.. . On vain niin vaikea samaistua toiseen ihmiseen jonka harrastuksena on toisten elämän lopettaminen.

Äimään ja ihmettelen tätä trafiikkia, ja sitä että se tulee lähinnä Ranskasta, se nostaa tämän outouden potenssiin kaksi. Tai kolme. Luulin että kun harvennan julkaisukertoja ja ilmoitan lomailevani niin trafiikki vähenee...juujuu, liki kolminkertaistui, on yksi postaus jota on klikattu yli neljä sataa kertaa, huhhuh...

Ranskalaiset ja ruotsalaiset, mikä teitä kiinnostaa suomalaisen
Sujen sivuilla? Onko kenties translaattorin käännökset teksteistäni suurta
 komiikkaa vai miksi te täällä käytte? Vastatkaa nyt joku, olen ihan
pihalla...toisaalta... ei, kyllä tämä on vain ja ainoastaan outoa.


Ah, Sanna Marin, olen rakastunut....<3 Katsoin tänään uusintana viime viikolta Joonas Nordmanin shöyn jossa oli vierain Kyrö, Marin ja SANNI!! Olipahan kerrankin ohjelma jonka kaikki vieraat kuuluvat suosikkilistalleni. Vaan pääministeri, voi luoja! Niin söpö ja niin viksu. Niin äärettömän onnellinen kun Suomella on näin upea johto!! Sauli pressana, diggailen kympillä!! Vaan Sannan suosikkimusa aiheuttaa väkiselläkin ironisen naurahtelun: Valtion, koneen perämiehenä on hlö joka diggailee huolella Rage Against the Machinea. Täydellistä;D Sannilla oli ens.kertaa mitä minä olen nähnyt, joktain muuta kuin esiintymisvaate tai adidakset päällä. Näytti syntisen seksikkäältä mustassa nahassa, punainen tukka diippinä hehkuen, uh! Hyvää läppääkin heitti, ou jee, oli mukava tunti. Kyrökin heitti muutman kohtuu hervottoman, suositteln katsomaan jakson. Sanna<3<3<3<3<3<3


Antakaa tämän naisen hoitaa rauhassa asioita,
Halla-ahokin voi pitää nikottelevan 
turpansa kii ja opttaa opiksi!!
Mitähän pikku-saatanaa se Jussi oikein nieleksii?


Sannasta tuli mieleen että kävin äänestämässä, Jukka saa siis kaksi ääntä ainakin, minun ja omansa;DD Vaikuttakaa, äänestäkää, lunastakaa näin kitinä-ja valitusoikeus!! 

Tuli tällainen instant-postaus ja vähän elukkaälämölöä kaupan päälle, oikein mukavaa viikonloppua ja hei!!! - huomenna tulee Jalkapallon mestareiden liigan finaali Manchester City - Chelsea, nannaa!! 

Villa Real(esp) voitti ManU:n(engl) eurooppa-liigan finaalissa, saivat seurahistorian ensimmäisen pyttynsä ikinä, mahtoi maistua ja olipahan jännä matsi. Ikinä ole nähnyt niin pitkää rankaisutlaukauskisaa, yhdestoista pari tarvittiin eli maalivahdit...huh, mitä draamaa!




Sus'



You tuben Beat-club -kanava tarjoilee näitä 
vanhoja hyviä, suosittelen.

Santana - Jungle strut
(strut=elvistellä)


12 kommenttia:

  1. Onnea riemastuttavasta kävijämäärästä! Nostit hyviä asioita esiin; eläinten oikeudet ja äänestämisen. Ajattelin käydä äänestämässä ennakkoon. Äänestämällä voi vaikuttaa! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joskin alkaa ahdistaa moinen suosio;)
      Kävin itse kanssa ennakkoon, oli väljää kun on annettu tupla-aika.

      Poista
  2. Wow mitkä kävijämäärät. Itse taitaisin ahdistua 😀

    Samoilla linjoilla eläinten oikeuksista ja tappajavaistoista,

    myös olen Sanna Marinin ihailija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kävi mielessä kevyet ahdistukset, jos ei ala suosio hiipumaan, lähden pakoon. Muutan Tanskaan tai jonnekin...;D

      Poista
  3. Hirvikannan koon säätely pelastaa ihmishenkiä liikenteessä. Muuta metsästystä on vaikeampi perustella. Itellä eilen 80 vierailijaa Romaniasta, 140 Ruotsista ja Jenkeistä 180, kuulostaa melko paljolta. Olen kuitenkin nobody from nowhere. Ihme piikkejä välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lipsahti vähän liiottelua peliin, nää oli siis viikossa ei päivässä. Mutta kuitenkin.

      Poista
    2. Tänne ilmaantui kanssa yghtäkkiä noita ruotsalaisia paljon, pomppasi muutamasta prosentista 18! ;O

      Äimää, dingdong..

      Poista
  4. Huomenna äänestys kutsuu. Luontoon mennessä ei toisiaan tarvi aseita. Mutta riistan hoidon ymmärrän. Hyvä voimakas kannanotto.

    VastaaPoista
  5. Nyt on tosiaan ollut robottiarmeija liikkeellä. Mun kahdessa blogissa 1000-2000 kävijää päivässä! Mistä nuo maatilastot löytyvät? En ymmärrä metsästystä ollenkaan, tarvittava eläinkannan rajoitus erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin lisätilastot. Tarvitsi vain näpäyttää linkkiä :)))

      Poista
    2. Ah, kohtalontoveri, luulin jo sekoavani suosioon;DD

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)