sunnuntai 16. toukokuuta 2021

-Hyvää kesänviettoa!! (VL19)

, toteaa Sus' ja kirmaa kesälaitumille! Se tarkoittaa että laitan blogin kuivatelakalle korjauksiin, mitä nyt jotain turisteja varten heittelen, eli esittelen viikonloppuisin (en vält.edes joka-) Jyväskylää. Ensi viikonloppuna ekat kaksi.


Missä olen?
???kadulla.

Ostin imukupilla varustetun kellon mittaamaan kuluttamaani aikaa, imukuppi sen tähden että sain sen kiinnitettyä yöpöydän lehtilaatikon päätyyn. Tämä poistaa yöllisen ongelman eli kun herään niin on jostain syystä lähes pakko saada selville kellonaika, on mennyt unet kun on jäänyt miettimään tarkistamisen sijaan, huoh. Sitä on niin outoja neurooseja ihmislapsella.





Löysin vanhainkodin siirtolavalta (iiikk, uusi siirtolavakohde jossa rampata dyykkaamassa!) kirjoja ja nappasin mukaan myös Katekismuksen kannet. Käytän kesäreissuissa yleensä maallikkosaarnajan valeasua - mustat kengät ja housut, puvuntakki ja kauluspaita, mustat, kiitos ja kaulassa joku hehkuva kivi. Nyt Katekismus lisää katu-uskottavuutta ja lapsipelotetta useilla prosenttiyksiköillä ja saan vaeltaa rauhassa;) 




Lisäsin kansien väliin muistiinpanoja varten vihon, nyt Pyhät Sanani ovat suojatut ja loukkaamattomat, sitä saa laivareissuilla etenkin, jumalaisia johdatuksia inspiraatioon ja sanakalastuksella Pietarin kalansaaliita:)


Harjunportaiden Eko-Centeristä nappasin ilmaislootasta vesiväripaketin, yhdeksän liki käyttämätöntä kiekkoa pahvikansissa, kiitos. Ei nuo nyt kalliita olisi mutta ilmainen on halvempaa. Varsinainen syy eli rento kauluspaita by oKUMO on todella siiti ja ihuna sekä tyylikäs ja sopii sujelle -vaate. Vaan vesivärityöhön, värien löytymisen seuraukseen.... Vannon että maalasin sydäntä joka oli alapäästä auki, pursuttaen yksinäisyyden pateettista tuskaa paperille vaan jotenkin siitä tuli naisen torso ja rivokin kaupan päälle. Olen syytön!!



Tuputus- ja sörkkimistekniikkaa,
 seksiä ja viherpiiperrystä!


Koin hellyyttävän hetken, sydänmeni läikähti! Ihan arkisessa aherruksessa olin, laitoin talven lisävarusteita eli pipoa lapasta, kaulaliinaa lipastoon kesäunille ja ihastelin sitten aikaansaannostani ja kaikki villaiset ajatukset pöllyyttivät psyykettäni ja herkistyin tassunjälkien äärellä =) Että voi tulla tunteita moisessa tilanteessa, tai siis niin isollaan että oikein pysähtyy <3 Elämä <3



Koira ihmisen, lapanen käden ja liina kaulan - 
parhaat ystävät<3


Missä olen, vinkki kaksi. 
Hakusessa siis kadun nimi?

Miljoonasateen Heikki Salo mainitsi Iskelmä-Suomi -ohjelmassa jossain yhteydessä että Suomen kielessä on 21 miljoonaa sanaa. Luulisi pärjäävän;D siis meidän suomalaisten, kuinka näin vähäpuheiselta porukalta yleensä on onnistunut moinen sananmetsästys.... ai niin, se on se hiljaisuuden paras kaveri eli kirjallisuus. Olen onnellinen tästä tiedosta, minulla on 21 miljoonaa sanaa, varsinainen eurowordpot!!!


Viimeisiä viedään, nimittäin sairaalan siirtolava-aarreaitasta. Tällä kertaa löytyi toimistotarvikkeita, toimivia nitojia ja niitinirroittajleuat, nyt on sellaisetkin. Ja niittejä tietty, rasiallinen. Vaan viimein löysin myös kunnon ehtaa sairaalakamaa (das Himmelin nokan lisäksi) - kaksi kpl lasisia ruiskuja, 30 ja 20 ml sekä neuloja. Sota-aikaan oli vain isoja putkia, ainakin kaksi kertaa paksumpia kuin nykyään, sellaiset joilla rokotetaan tai annetaan lääkeannos i.v. , jätti kunnon reiän peittää laastarilla.

Eli siis...  pitäisikö ilmoittautua vapaaehtoiseksi koronarokottajaksi: -Mulla on omat työkalut. ;D


Tykit


Tähän häiritsevään mielikuvaan onkin hyvä päättää Sujen kevätkausi, nauttikaa kesästä, ladatkaa akut täyteen! Häröillään lisää syssymmällä, sano.



Sus'



Polttaa kesäkatu kuuma...

Pmmp 2010 Tavastian lavalla, pakko arvostaa toimintaa. Jos tämä ei ole rock niin ei sitten mikään;D




6 kommenttia:

  1. Bloggausloman olet totisesti ansainnut. Päivitystä on pukannut niin ahkeraan että hämeen hitaat eivät ehdi lukea saati sitten kommentoida. 🙂 RunoTorstai on ollut kiva. Sitä odottelemme palaavaksi.

    Talvivaatteita täälläkin pakattu pois, homma jatkuu edelleen. Hyvä keksintö tuo imukupilla varustettu kello.

    Ihan mainioita löytöjä voi tehdä halvalla ja ilmaiseksi kun nykyään on niin paljon kierrätys- ja hukkakamaa ja hävikkiruokaa tarjolla. 🌺 Onnittelut ja paljon lisää hyviä löytöjä !

    VastaaPoista
  2. Kiitos, useaan kohtaan;)

    Kello myynnissä Kööpenhaminan Lentävässä Tiikerissä (tuo siis kaupan nimi suomessa, en köpiksestä hakenut;D) ja hintaa peräti euro. Lentävä on ottanut Tiimarin markkina-alueen, jaijjea hassua ja hyödyllistä krääsää halvalla.

    Siirtolavoja on niin kiva tutkia ja ihmiset heittävät pois ihan arvokamaa.

    VastaaPoista
  3. Ei muutaku Pervitiiniä hihaan. 8D Ennen tehtiin paljon mageempia esineitä eli olen tullut vanhaxi..

    VastaaPoista
  4. Heh, pastori Sus'. Aika hyvä suunnitelma. Voi sinua kuitenkin. Jos pitää nuoret pois jaloista niin mites mummot..

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)