maanantai 31. toukokuuta 2021

Etuoikeutettu

 


Hyvä biisi, kannattaa olla kiitollinen, me olemme aivan älyttömän etuoikeutettuja me suomalaiset. Kun vähänkin käy muualla, ottaa selvää, katsoo dokkareita niin kyllä se on niin että Suomi-Finland Perkele on jotain ainutlaatuista maailman mitakaavassa. Sellainen asia kuin puhdas hanavesi alkaa jo olla harvinaista, pullovettä pakko kiskoo monessa paikassa.


Hyvä Bolo!!



Sus'


P.s. Jos saan selville kuka vaalikiusaa Sannaa niin menen ulvomaan ikkunan alla. Monta kuukautta ulvon, -tana!! Ei saa kiusia!! Kehukaa omianne älkääkä dissatko muita, se on tylsä tapa pyrkiä huipulle.

I-S:n juttu Pääministerin häistä, ja pariutunut kaksikko ne maksoi itse, häät vain pidettiin Kesärannassa, pääministerin virka-asunnon alueella.



Viestintäjohtaja kertoi aikaisemmin Uudelle Suomelle, että kokouskulut ovat kesä-heinäkuulta. Laskuilla on hänen mukaansa noin kuukauden viive, eli kuluja ei ole aiheutettu elokuun ensimmäisenä päivänä.

Sosiaalisessa mediassa jaettiin maanantaina kuvakaappauksia Valtioneuvoston kanslian 1. elokuuta 2020 päivätyistä ravitsemuspalveluhankinnoista, joiden yhteissumma on noin 23 000 euroa. Pääministerin häitä juhlittiin Kesärannassa kyseisenä päivänä.


Se siitä, vaalikiusaamista, pyh!

2 kommenttia:

  1. Jännä kappale Bololta! JA mainio kirjoittamisidea tuos seuraavas postaukses. 👍🏻 Onnittelut kuivista päivistä, mullakin on oikeastaan nyt varsinkin tämä vuosi ollut vielä kuivempaa kuin aiemmin, viime vuonna ehkä siideri/kk, nyt on tullut panostettua nukkumiseen ja alkoholi haittaa sitä. Unikirjas oli ohje, että jos juo niin mahd aamusta, että ehtii palaa pois nukkumisen alkuun mennessä. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtanut vastata sorry.

      Kahviakaan kannata juoda kovin myöhään, yllättävän pitkä puoliintumisaika kahvilla, kuusi tuntia.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)