tiistai 4. toukokuuta 2021

Tiistain toivomattomat

 Nyt jotain aivan uutta Sujen sivuilla, musiikkia nimittäin!! ;DD Ikinä en ole musasta puhunut, tuskin edes viitannut sinnepäinkään, mitäääh?! ;DD


Aloitetaan 'Till Lindemannin (Rammstein) soolohäröilyllä eli Lempikaupunikini:



Ei tulisi ihan heti mieleen että saksalaisen industrial/heavy/HC/mitäliemöykkää -metalliorkesterin laulaja levyttäisi venäjänkielistä, kaihomielistä, melodraamaa vaan tuossahan tuo soi ja komeasti vetääkin. Asiaan kuuluisi mielestäni vielä isommalleen säädetty melodraama, lähes sinne kaakkoon käännettynä, vaan menee vähän vähemmälläkin. Sitä on Suomi-poikana tottunut isompiin melankolina-annoksiin kuin keski-eurooppalainen, etu vai haitta?


Löysin vaihteeksi mukavan kuuloista hard rock/metal -musaa, yhden levyn on julkaissut tämä Wicked Stone -nimeä kantava retkue. Hyvin pompittavaa, mukavasti hyväilee harmoniat Sujen korvia, hivellen sydämen harmaita alueita, silitäen myötäkarvaan, häpeämättömästi.


Riivattu Kivi - Loppu


Näitä orkestereita on tullut laitettua seurantaan (spotify) tässä kevään mittaan ja yhteistä niille on särmistään hiottu kevytmättö, kaikea minäkin haksahdan kuuntelemaan vaan näillä mennään nyt. Mikäs siinä kun tulee kiva fiilis audiosta, sitähän tässä haetaan. Nyt vain on aika silittää myötäisesti, ei jaksa intoutua vastarinnan sävelistä, kapina-huudoista vaan kaipaan rauhaisaa, tasaista ja keskitempoista meteliä joka sujen tuudittaa uneen, onneen, auvoon... .



Tears Apart keulillaan Lotta Svartsjö (ex-I'dees)

Tears Apartia täytyy hehkuttaa toiseen kertaan, tykkään tästä oudosta, elektrosouliksi nimetystä musasta, jännää:


Ajassa 0:40 hienoa kuvaa kukan aukeamisesta, siisti. 
Biisi Say You Love


Turkulaisen yhtyeen esittely tästä linkistä. Suosittelen erikoisesti.


Tutustukaa uuteen musaan, virkistää sielua ja sivistää mieltä!!



Sus'


P.s. Intoilin kuukausi sitten kun tuli kk:ssa peräti 2000 sivu-klikkausta, vähän tiesin=) Nyt olen yksinkertaisesti äimistynyt trafiikin määrästä ja siitä että vanhoja luetaan aika tasaisesti, muutamat postaukset mennet yli 200 ..ihan hoo moilasena;D

Viime kuussa7122

2 kommenttia:

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)