perjantai 7. toukokuuta 2021

Henkinen kaupunkini

 Tein testin jotta mikä mahtaisi olla Sujelle henkinen kotipesän sijainti ja testin mukaan uutta pesää on etsiskeltävä Saksan maan sydämestä!


Brandenburgin portti.


Berliini!

Guten Tag! Henkinen kotisi on Berliini. Olet boheemi, persoonallinen ja taiteellinen tyyppi. Sinusta löytyy monia eri puolia ja vastakohtia, minkä ansiosta kanssasi ei ole koskaan tylsää. Olet myös särmikäs: löydät kauneutta rosoisista ja epätäydellisistäkin asioista. Rakastat historiaa ja taidetta sekä hyvää katuruokaa. Se tekee sinusta ja Berliinistä täydellisen yhdistelmän. 

 Jawohl, mein Fuhrer!! Saattaisin hyvinkin viihtyä tässä historiarikkaassa metropolissa. Minussa on ehkä vartti-saksalaisuus, sen verran täsmällinen, lukuja rakastava, järjestelmällinen ja ylöskirjaava olen että helposti asettuisin mielenmaisemaan. Siisteys ja järjestys on jo tuttua Suomesta, miellän saksalaisen yhteiskunnan tässä suhteessa samanlaiseksi.


Täytyy siis sen naisen löytämisen  lisäksi lähteä 
vielä Berliiniin, kyllä nyt elämä heittele 
Sus'hukkasta.. ;D

Hakaristikoukun omaavana koluaisin paikkoja pelkästään pääkaupungissa jo vuoden, pari seuraavaa menisi retkeillessä pitkin poikin Saksaa ja Eurooppaa, seuraillen taistelujen liikkeitä. Olisipa jännää. Oikeasti, aloin kirjoittaa tätä hupifiiliksellä Entäpä jos..vaan nyt ajattelen että hitto, kuulostaa hyvältä. Oikeasti! =)


Saksan historia pikakelauksella, hieno videoteos!!



Boheemin Berliinin koluaisin yömyöhät läpeensä, saisin hurjia tuttuja, tapaisin kaikenmaailman outoja veikkoja pitkin planeettaa. Päivisin lojuisin kahviloissa keskustelemassa Kierkegaardista ja Nietchestä. Tai ainakin esittäisin kovasti;) Baskeri päässä. Cappucinoa menisi ämpäreittäin, cigarillot palaisivat jointtien lomassa ja rastafarit huutelisivat rivouksia, turkkilaiset vittuilisivat muuten vaan, ilokseen=). Ah, ihanaa!! Mistäs saisi pätäkkää eli hilloa? Ryöstän pankin? Nääh... . Jotain täytyy keksiä...tai sitten unelmoida halvemmin;)



Kuokkalan silta 

Jyväskylä on henkinen kaupunkini, kotikaupunkini, fyysisen pesäni kaupunki. Olen osa Jyväskylää, Jyväskylä on minussa. Minen mihnään Berliiniin lähe, pitäkää sitinne!! Mie oon vanha hukka (vaikka viriili;P) niin laiskuus painaa

Nuorten eläinten hommia ja projekteja nämä ulkomaan valloitukset. =)


Miellyttävää perjantaita,



Sus'



Stone Broken - Worth for Fighting
Turboahdettua, siinä ja siinä ettei ole ylituotettua,
vaan kuitenkin kohtuu käypästä rytkettä.

P.s. Jos kiinnostaa vilkuilla Pullervon eloa suosikkikivellä niin tästä norppa-liveen! Avasin kanavan nähdäkseni norpan vaan petyin, kivi oli tyhjä. Hetkinen, nyt se kivi liikahti...ahaaaa, onhan siinä se norppa, kerrassaan loistava suojaväritys;DD 
No, nyt on norppa nähty=)


P.s.2 Vihdoin!!! Sain varattua ajan koronarokotukseen, eilen yritin tunnin verran, en päässyt tunnistautumista pidemmälle. Tuumin että herään aamuyöstä ja hoidan asian pois, ei ihan kaikki ole liikkeellä näin ennen kukonlaul..."KUKKOKIEKUUU!! kas noin, nyt olisi jo ruuhkaista:DD





Vaan siis kahden viikon päästä olen rokotettu ja voi alkaa suunnitella merelle menoa, tahtoo tuulettumaan Itä-meren tuuliin!! Ihunaaa!!! Vuosi ja kaksi kk istuttu, vapaa!! (juu, en intoile liikaa, maskia edelleen kaupoissa, jne).


16 kommenttia:

  1. Sorry. Oli pakko kokeilla. Tokio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitä anteeks pyytelet;D Kaukoitäinen Repulainen, Hai!!!!!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Uusi Jorkki?? Kuhiseva metropoli, varsinainen kansojen sulatusuuni!! Kui niitä ihmisiä kaikkialta just sinne on kerääntynyt, sa se!

      Poista
  3. Eihän tota voinut olla kokeilematta, mutta hei Sus`, meidän henkinen kotimme on samassa paikassa, Berliini tuli mullekkin.
    Norppa otti aika rennosti, loikoili vaan, välillä vähän korjaili asentoaan, ei paljon kivestä erota, hyvä suojaväri on kyllä sillä!
    Hyvää viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
  4. Henkinen kotini on - kuulemma - New York. Katukuvaajan paratiisi, krapulaisen kauhistus. Viikon päästä rokotus, kaltaistemme papparaisten vuoro siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan tästä joutaa piikille, seuraava piikki eutanasia? ;D

      Poista
  5. Konnichiwa! Henkinen kotisi on Tokio. Olet rauhallinen, ystävällinen ja luova tyyppi. Sinulla on jännä huumorintaju ja rakastat vitsailemista. Arvostat järjestystä, täsmällisyyttä ja siisteyttä. Rakastat myös terveellistä ja laadukasta ruokaa, ja sitä on Tokiossa tarjolla joka nurkalla. Solahdat Tokion liikenteeseen ja väenpaljouteen sulavasti, mutta ihastut taatusti myös kaupungin hiljaisiin pakopaikkoihin, joissa sielusi saa levätä.

    Peukut teidänkin rokotuksille!

    Ja täällähän oli se Rammstein jo päivää ennen kuin ehdottelin. Sopii sun saksalaisuuteen. En kyllä tiä miten tarkkaan tuo Tokio nyt sopii mulle, mutta oli se ihan OK. Tein siitä videonkin: https://www.youtube.com/watch?v=cVJzh3iF_1E 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rammsteinin video on historiataideteos, todellinen faktakasauma fiktiivisillä pakoreiteillä. Avaruus vie Germanian, Miss Finlandia jää puhtaaksi pläntiksi maapalloa muistuttamaan että tämä oli ennen ilmasto- ja hengitysvakio. Kuplaelämää... .

      Poista
  6. Berliiniä ehdottaa mullekin, mutta ei, mua ei täältä punaisesta tuvasta saa pois kuin kilon palasina. Eli jos joku haluaa "matkalipun" Berliiniin, niin luovun omastani :D
    Rokotusaika on, tai siis molemmat ajat, kakkospiikki on joskus kesällä. Mä menin helpomman kautta: soitin tervauskeskukseen ja sanoin, että tarviin ajan yhtä aikaa Mursun kanssa, kun en yksin pääse täältä perämettästä. Ikä riitti molemmilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hypoteettinen kysymys, jos olisi valittava yksi niin olisiko B? Itse olisin siellä hetken (vuosi,kaksi) vaan kiertelisin maailmaa, aina talvet veks ja suomeen heinä elokuuksi. Sit Marokon vuorilta sunto talveksi, kesäksi pesä suiomalaiselta mökiltä.

      Tuo berliiniläisyys osyy oikeaan saksalaisuuden tähden...hmmm.. laitanpä lisäosion johonkin tulevaan postaukseen otsikolla: sujen mahdollinen 1/4-osa saksalaisuus plus desimaleja..

      Poista
    2. Sorry, huomasin kysymyksen vasta nyt. Toisaalta vastaus on helppo, vaihtoehtoja on vain kaksi ja ihan kumpi vain käy. Sen kummempaa perustelua ei ole, olen vain aina halunnut kumpaankin paikkaan - nyt olisi ollut mahdollisuus lähteä, vaan mikä lie estää :( Ykkösvaihtoehto on Glasgow. Jos ei mua sinne huolita, niin voisin mennä Dubliniin - ehkä katoaisin ihmisten ja pubien joukkoon?

      Poista
    3. Pöllöilemään Irlantiin Guinness-päissään, tai skotlantiin wiskiä? Ihunia vaihtoehtoja;)

      Poista
    4. Pieniä vihreitä miehiä... Niin kunnon viskin kuin Guinnesinkin kanssa ;)

      Poista
    5. Menninkäisiä, lepracons..Jethro Tull - Jack in the green, kuunteles, siinä menninkäismusaa;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)