keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Kaksi pupua, yksi varjo?!

 Elämä tuo eteen joskus kuvia oudoista olennoista, jännistä sattumista, sopasta itsestään puhumattakaan.

Huomasin tässä lumen haihduttua tuleviksi sateiksi että pihakalusteiden alle tehty kiviasetelma on ihan kivan näköinen, mikä lie tuntemattoman sorsan muistomerkki:


-Kvaak...vai...kwaak!


Katsahdin pehmoeläinyhdyskuntaa eilisnä ja sain otsikon ajatuksen päähäni. Sieltähän se ei lähde kulumallakaan joten on siis poiskirjoitettava. Tai otettava kuva ja postattava. Tehty .


Paljon pupuja, varjoja vai oikeita? 
Lihaa, luuta ellei henkiä soikeita

Kysymyksiä, helppoja, vaikeita
elämä on valintoja!

Elvis250421tellen


Instant-runoutta, olkaa hyvä,. Alkoi kuvateksti metamorfoitua ihan tekstinpätkäksi, siitä runoutuen. Hienompi tunne, se kun alkaa tulla tekstiä. Luomisen iloa ja riemua.

Loppukevennyksenä (niin kevyt postaus muutenkin että lähteeköhän jo ilmaan?;) Pahkasian legendaarinen Ilmoituksia -palsta:


...pieni erä....


Keveyttä keskiviikkoon,



Sus'

4 kommenttia:

  1. Mainio ilmoitus. Kadonnut ydinjätettä ja muuta. Ei ole ollut yhtä hyviä ilmoituksia pitkiin aikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahkasiassa oli aikoinaan muutamia superhyviä juttuja - Tuo ilömoitukset palsta on kyllä kestänyt aikaa.

      Poista
  2. Pahkiksen ilmoitusosasto oli mainio kyllä! Piti katsoa taas nostalgiointina se Tokio-video ja siähän oli sulle kitarointiakin! 👍🏻 Taisin blogiin tai johonkin sen hemmon nimenkin laittaa, kun oli levyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena kiinnosti isot cityt, nyt näkee vain savusumun. Lontoo, Praha, Dam....Madrid (ei käyty) Barcelona, nuo toimii vaan laidoilta nekin vaan.

      Muuttaisin mielellään järven rantaan, talviasutt. mökkiin, tie 2 km isolle tielle, sieltä bussilla cityyn 13-16 kilsaa. City luult.JKL Mökki voisi olla myös Costa del Solilla ja kävisi Marokossa jne. Portugali kans rento.
      Amerika ei ala (mustavihr pelottavaa) Ylä hyi, jopa kanada on tylsä, Austrl ei, pitäkööt, itähhhmmm kiina, japanai korea tour jees, ei thai, laos, kambodia ym, ihan ihmeellisiä paskamaita missä valkoiset sekoilee ja paikalliset nauraa. ja hymyilee tietäen jotain mihin valkoisella matkaa jokunen sukupolvi.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)