sunnuntai 9. toukokuuta 2021

-Saatanan kyylä (VL18)

 Suomalaiset tykkää Aku Ankasta, amerikkalaiset Mikistä, sanoo Markku Pölönen, elokuvaohjaaja, Iskelmä-Suomen ensimmäisessä jaksossa ja jatkaa Rauli Baddingin sanoneen asian seuraavasta: Aku Ankka on hieno juttu ja Mikki on semmoinen...saatanan kyylä!


Olen ollut aina samaa mieltä! Tartu Mikkiin ja kurista hiiri! Mikin epäaito onnistumisprosentti joka on siis nykypäivänä sata, tekee jo yksinään hahmosta ärsyttävän. Eihän kukaan voi aina onistua? Hannulla on epäonnea, Roope-setä tekee huonoja sijoituksia, Aku onnistuu joskus... . Vain Mikki Hiiri onnistuu aina. Mikähän siinä on muuten kun on sen verran nysvä ettei saa edes Minniä kosittua, ovat heilastelleet jo vuosikausia!!

Tässä vaiheessa Mikki oli siedettävä vielä kun sai edes
ajoittain pataan vaan nykyään on naarmutonkin, pthyi!


Rentoa sunnuntaita ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Voitte perhepiirissä tehdä Mikki vs. Aku -äänestyksen ja sen jälkeen luovuttaa Mikki-ihailijat adoptioon;DD





Sus'


P.s. Löytyi hauska kalauutinen eikä tämä siis ole kalavale, Kalevalasta saattaisi moinen fisu ollakin;)

 Kyse on järvisammesta, joka painoi yli 108 kiloa ja oli yli 208 senttimetriä pitkä.


I-S:n juttuun tästä.  Olipa fisulla yös ikää, suurinpiirtein sata vuotta!! Vanhin järvisampi on ollut 152-vuotias. Ei ollut nitään hajua että kala voi elää niin vanhaksi. Oppia ikä kaik'!


Päästetään ääneen Rauliiii...Paratiisi



P.s2. Sunnuntain hyvän mielen hetki: Pekka Seppäsen kolumni cancel-kulttuurista, nauroin muutamaan kertaan ääneen;) Miestä voi pällistellä myös Jari Tervon vetämässä Entä jos? -ohjelmassa Yle1:llä. Loistavaa jossittelua aiheista Entä jos UKK olisi vaihtanut Lapin Karjalaan ja muita hassutteluja, löytyy myös Areenasta.

6 kommenttia:

  1. Mitä merkitsisi jos Mikki epäonnistuisi? Sitä että varkaat jatkaisivat toimiaan. Minulle sarjakuvat ja lastenkirjat ovat aina olleet innoituksen lähde siinä mielessä että paha saa palkkansa. Mikin kengät; hah hah 😀 Kuin sämpylät.

    Rauli Badding Somerjoki 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikistä tulisi inhimillisempi, kuin Akusta. Ei se haittaa että konnat jää kiinni mut ennen aikaan mikki sai tehdä duunia että sai konnat kii ja jos ei saanut niin esti suunitelman. Nykyään kaikki on kuin liukuvoiteella sivelty perseenväristin, sur sur ja mikki sai tyhmät konnat viksuun ansaan. Paha saa palkkansa, joutaakin vaan hyvän ei tarfitse olla ylimielinen...mieti nyt, Hessu oli alun perin Mikin koira??? Superhessu btw on hyvä, samoin Taika-Viitta, Mikillä ei voi olla supersankarihahmoa koska on arjen ärsyttävä supersankari. Panis edes...Minnin aisoihin ja menisi naimisiin, roikuttaa toista oman erinomaisuutensa siivellä.

      Pikkuisen menee tunteisiin nyt tämä aihe, aina ollut vähän, nykyään täydellistä halveksuntaa ja dissausta, Kurista hiiri!! Kuten orava niin hiirikin on vain vähän söpömpi rotta mutta tuhoeläin kuitenkin.

      Poista
  2. Jaa, tässäpä monimutkainen pähkinä. En ole osannut ajatella pistää näitä hahmoja tärkeysjärjestykseen, sillä Disney hahmot kuvaavat meitä ihmisiä niin oivallisesti. Kummallekin on sijansa.

    Rauli on huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jostain löytyy Mikki-tyyppi niin sanokaa että ei tule reviirille...Heh. Luen niin paljon ankkoja ja muita sarjiksia että arvottaa väkisinkin, Mikin ärsyttävyys on kasvanut, aku ja muut eläimet kuvaavat kyllä meitä ihmisiä mutta tuo Hiirenpaska on Iron Man ilman pukua, Sherlock ilman watsonia, monk ilman sos rajoitteita. Kerrassaan epäilyttävä hahmo, vaikuttaa virtuaalihahmolta. Ankkalinnan todellisuus ei kestä Mikin loistoa.... .

      Poista
  3. Yes, tuollainen kala olisi kiva saada. No joo. Aku on paras ja oliko hannun epäonni lopulta aina onni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukenut muutaman Hannun joissa epäonnin on lopullisesti epäonni ja Hannu on aivan maassa ja epäilee Onettaren hänet lopullisesti hyljänneen. Kunnes taivaasta tipahtaaa lohtu-rubiini.=)
      Joskus onni on oni mutta lopputulema on akun eduksi ja hannu ei kärsi muttei ole saleteissakaan. Niin ja kärsimyshän on Hannulle työnteko. Kaikenlainen, vaikka pitäisi toivoa vähän monimutkaisemmin, alkaa jo muistuttaa työtä eikä siis ole tehtävissä, laiskuuden huipun jälkeinen terävä alue, heh... Tuo viimeinen päätelmä on kotoisin jaksosta Kun taivaalta satoi rahaa.. (Barks-klassikko, löytyy mm. AAn parhaat -sarjan albumeista.)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)