keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Let there be rock!!

 Alussa aina hankalaa, sanotaan ja paikkaansahan se pitää. AC/DC:lläkin oli alussa outoja päähänpistoja, esim seuraavan videon glam-vaikutteinen vaatetus on Malcomin loistoidea;D Biisi on samalla ainoa Chris Evansin kanssa levytetty eli AC/DC:n eka sinkku, Can I sit next to you;


Vierees käydä saan...ko?


Ei tämä Bon Scottinkaan asu tässä videossa imartele ja muutkin ovat vielä kohtuu oudoissa vaateissa verrattuna myöhempään farkku-uniformuun. Vaan laulaja on jo hiton paljon parempi!!


Baby Please dont go

Lopuksi laitetaan Brian Johnson laulajana. Eka levy minkä äänitti AC/DC:n kansa oli Back in Black joka on toiseksi myydyin levy (Michael Jackson - Thrillerillä eka sija) kautta aikain, tällä hetkellä levyä on myyty about 50-55 miljoonaa kappaletta (Jaksonen paukkuu tuplasti tuon). Ja on "esiintymisasut" kohdillaan, vain Angukselle jäi koulupuku.


Rock'n'roll aint noise pollution


Bon Scott sanoi eläessään että Brian Johnson on paras laulaja jota hän on koskaan kuullut ja niinpä BS:n kuoltua (sammui, viinasta,  autoon ja tukehtui oksennukseensa) Malcom soitti tälle ja koelaulun jälkeen suoraan levyttämään. Joskus sitä joutuu tiukkoihin paikkoihin missä ihminen punnitaan, parhaat ei jäädy. BJ muuten  soitatti tuoretta levyä ent.orkan kitaristille ja tämä sanoi että ei toimi, ei myy, aivan liian oudosti laulat. Jepjep;)


...and there was ROCK!!!


Sus'


P.s. Joskus nimi ja työpaikka sopii yhteen, Silja Linen Suvi Laine myy (kesä)risteilujä;D Olen asioinut kanssaa s-postitse, joka kerta hymyilytyttää mutta olen malttanut toistaiseksi olla laittamatta viesteihin tuota vitsiä....saattaisi loukkaantua, jotkut tekee niin. Silti, heh..



2 kommenttia:

  1. Iskän yksi lemppari bändi. AC/DC sähkömiesten oma . Heh heh. Bon Scotin ääni oli erikoinen mutta toimiva. Olisi halunnut kuulla enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ACSalama on kylkenut mun matkassa noin 40 vuotta eikä vieläkään happane;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)