tiistai 11. toukokuuta 2021

Köyhälampi

 Tämä rauhallinen lampi, todellakin pieni vesikasauma, lätäkkö suorastaan, on loistava paikka pitää taukoa mikäli liikkuu Jyväskylässä Hippoksen urheilupaikkojen läheisyydessä. Eväät mukaan ja piknikille sorsia syöttämään!! Nyt oli harvinaisempi tapahtuma: en ole koskaan ennen nähnyt joutsenia lammella, liekö pysähtyneet juurikin piknikille ja kylpyä varten.




                                                                           

En ole koskaan nähnyt näin läheltä joutsenia enkä ole tajunnut että sehän on aivan halvatun iso lintu, varsinainen Bird is the Word!!







Mutta siis, sopii mielestäni hyvin kaupunkikuvaan tällainen pikku lampi, mukavasti rauhoittaa mieltä ja sielua, silmä lepää kauniina päivänä ja ihmisiä liikkuu paljon, varsinkin koirineen.




                           

Ja löytyy sieltä myös Sieppari -patsas:


Patsaan takana pesäpallostadion, hyvä
Kiri ja Kirittäret varsinkin!!



Ylemmät kuvat vastakkaiselta puolelta kuin keskimmäiset, patsas näiden välissä. Lisäpostauksia aiheesta Jyväskylä tutuksi seuraa;)


Tiistaita,



Sus'



Pitkästä aikaa löytyi mukavaa ja toimivaa suomi-rytkettä:
Kamara - Taipumaton



P.s. Vielä yhden mustan palikan lisäsin das Himmeliin, tuskin maltan odottaa syksyä että tulee pimeää ja pääsen laittamaan tuohon valot, sinistä ja punaist/vihreää tuumailin, ehtii muuttumaan vielä miljoonaan kertaan;D

                                          

                                             
Tuumailin jos tuon metalliketjun maalaisi vaikka pinkiksi? Pitäisi oikeastaan testata valoilla ennen kuin alkaa säätämään mitään lisää. Saattaa olla ettei tarvitsisi enää yhtään tuohon koskea vaan kun alkaa sormia syyhyttämään kun saa jonkun ajatuksen poikasen... The end on niin tärkeä havainto ettei tuherra suotta ja pilaa teosta;D Tämä näyttää mun tekeleistä kaikkein eniten ehkä siltä mystiseltä "taiteelta"...





4 kommenttia:

  1. Tuollaiset lammet tekee kävelyt ja pyöräilyt tosi mukavaksi, lintujakin näkyy usein enemmän kuin normaalisti. Perusrymistelyä tuo kappale, jotain toi mieleen, mutten nyt keksi mitä. Ainakin että pari tuttua soitti sellases yhtyees ku Halla: https://www.youtube.com/watch?v=zZW4ofzkPNQ tuon laulajan kans treenasin aikidoa pitkään, se toinen ei kyllä täs enää mukana ku muutti Jyväskylään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kiva stopata ja istuskella. Tämä lampi on paikallisen sorsa-bändin päivähoitopaikka;D Niitä pyörii siinä sellaiset 25-30 kpl vaakkumassa. Tsekkaan orkan myöh kun on nyt aamuyö niin ei viitsi musaa laittaa.

      Poista
  2. Tykkään tuollaisista pikkulammista. Ilo käydä katselemassa näkyykö mitään kivaa ja muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee istuskeltua ajoittain, mukava seurata sorsa-orkesterin harjoituksia;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)