perjantai 25. kesäkuuta 2021

Aattona rokki pauhaa!!

Linkin Parkin In the End on tavoittanut miljardin kuuntelukerran rajan spotifyssä. Järkyttävä määrä kuuntelukertoja;) Biisi lötytyy  Hybrid Theoryltä joka puolesstaan  on spotifyn kuunnelluin metallilevy, kakkosena Nirvanan Nevermind ja kolmosena Gunnareiden Apetite for destruction. Metallican Mustaa ei mainittu, outoa, luulisi sen olevan maailman soitetuinta siivousmu...ei kun siis metallimusaa. Toimii siivotessa;D



Onhan tämä hieno hitti, siitä ei pääse sanomaan.

Raskas, harmoninen, kuulas, mättävä, turpaanvetävä,
pompututtava, silleen surupomppuja...
Pianonkilistely-riffikoukku hyvä.


Van Halen kuvasi aikoinaan videon, luulivat sen kadottaneensa vaan tässähän tämä, olkaapa hyvät! Paljastuu mistä (ehkä) Mike Monroe on oppinut jalkaansa heittämään;) Kyllä tuo Eddie kitaransa kanssa..mieletön soolo tässäkin, kekseliäs, kupliva, kerrassaan osaa asiansa.


Van Halen - So This Is Love



Hyvää juhannusaattoa joka pesään, bilettäkää huolella ja huolellisesti;) Vesille ei promilleissa, kiitos!! Olkaa hukkumatta!



Sus'


WVH Mammoth - You're to blame
Tähän hyvä laittaa Wolfgangin eli Eddien
pojan tuotos, hyvä biisi ja parhaat mahdolliset 
soundit sille, ja jo vain toimii!


2 kommenttia:

  1. Mainio mies tuo David Lee Roth! Onhan se ilmeistä mistä meidän oma rokkikukko on elkeensä oppinut, mutta näitä miehiä tarvitaan elävöittämään sirkusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DLR on nimenomaan parhaimmillaan rock-tähtenä, ihan kelpoo laulaja ja shöy-mieskin mut starana paras! Mikke on shöy-mies nro 1!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)