lauantai 19. kesäkuuta 2021

Saturday Classics 190621 All I got is my name ja muuta mutinaa;)

 Katsoin Areenasta dokumentin Iggy Popin American Valhalla -levyn tekemisestä (valitettavasti ei löydy sieltä enää), jossa Mr. Punk eli Iggy totesi että lopultakaan sinulla ei ole tässä maaailmassa muuta kuin nimesi ja jos sen pilaat niin voi voi. Hyvinkin totuudellisia sanoja, eihän sitä ole kuin maineensa ja tekonsa, siksi kannattaa aina, edes pikkuisen, kelata mitä tekee, miksi tekee ja miten se tulee vaikuttamaan ihmisten näkemykseen sinusta. Ennenkaikkea, älä tee mitään mitä et haluaisi itsellesi tehtävän. 

Tästä levyn (loistava Josh Homme, Queens of Stone age, aisaparinaan) nimibiisistä tullee klassikko, aivan loistavan koukuttavia riffejä, Iggyn maanisen matala, puhutteleva, käskevä, komentava, aneleva ääni vie sinut uusiin svääreihin, syvään ja korkealle;)


Live at Royal Albert Hall - American Valhalla


Kuvailin eräs aamu valon leikkiä seinällä, aina uusi näyttely taiteilija Luonnonvalolla=)




Kerrassaan mielenkiintoista, unohduin vartiksi seuraamaan kuinka "taulu" muuttui. Siisti, eräänkainen loveen lankeaminen, sellainen pyhä kokemus joita ihmiset saa ajoittain taideteosten äärellä. En tosin hyperventiloinut tms, kunhan vain jymähdin sohvaan ja katselin seinää. Eläkeläisen etuja, ei kiirettä, merkittyjä menoja kalenterissa, voi "tipahdella" rauhassa.

Kehittelin joutessani CyberSus' Control&Defence Unit for nests eli KyberSujen pesän valvonta- ja puolustusyksikön. Löytyy laseria, tainnutus- ja sähköshokkeja antavia ammuksia sekä mielettömän hieno, upea ja mahtava kamera. Itseasiassa "Silmä" sisältää 267 mikrokameraa joiden muodostama 8K -luokan kuvannus linkittyy Interpolin tiedostoihin ja sisääntunkeutuja voidaan näin helposti identifioida.


                       

Nyt vain odottelen murtohenkilöä jotta pääsen säätämään tasot kohdilleen. Ei ole sopivaa tehdä ruumista kodin ovelle, edes rikollista, toisaalta jos on liian pienellään niin murtohenkilö vain suuttuu. Kenties rikkoo jotain vain purkaakseen kiukkuaan. Zip Zip, sanoo laser, ja tunkeutuu kaikkien kevlareiden läpi.



Läträsin väreillä ja jotain outoja värillisiä muoviosia oli jäänyt jostain, muistaakseni Lentävästä Tiikeristä ostin jonkunlaisen hässäkän josta piti tulla sateenkaari. Tuli efektejä muutamiin maalauksiin;D


Toisten silmään sekasotku, toiset näkee kaikkea jännää, itse kuulun jälkimmäisiin...diu-diu-diuuuu.



Mukavaa lauantaita, popit soimaan, Iggyllä tai ilman;)


Sus'














9 kommenttia:

  1. Lahjakkaita esiintyjiä.
    Tapani myös on jäädä seuraaamaan/nauttimaan valon ja varjon leikeistä olipa ne sisällä tai ulkona.
    Se on hyvin rentouttavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kivaa katsella valon ja varjon leikkiä, kyllä juu!!

      Poista
  2. Iggy on vain nimenä ja naamana tuttu, mutta tää oli ainakin ihan hyvä kappalekin. Hienot värit tuos violetis sekasotkus. Näyttää vähän samalta kuin mulla oli joskus 90-luvulla ruudunsäästäjä, jonka nimi oli jotain Organic Art. Muistaakseni taisin sen ihan ostaakin - näytti tältä: https://www.youtube.com/watch?v=rbb866eRKPg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt jaksa katsella vartia näytönsäästäjiä mutta uskon sanaasi, kiitos kehuista.
      IP-llä on aika kattava kataloogi vuosikymmenten varrelta, onhan hän jo 50v ollut levyttävä artisti. Sieltä löytyy muutakin hyvää kuin Passangers tai Lust for life.

      Poista
    2. Joo en mäkään tuota nyt katsonut kokonaan, parin sekunnin pätkät parista kohtaa kertoo ihan hyvin mistä kysymys. 😊

      Poista
  3. Ylen dokkarit on kyllä mainioita. Suomirock osat kiinnosti. Varsinkin kaks viimeistä osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hyvä musadokumentti tuo sarja, samojen tekijöiden suomi-iskelmäkin tuli kahlattua läpi, hyvää jälkeä.

      Poista
  4. Iggy on jäänyt minultakin vähemmälle soitolle, tämä ihan hyvä biisi. Hemmo esiintyy ensi kesänä eli 2022 Hgissä, sikäli mikäli ei tule uusia pandemioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ne sellaset pandemiat on? Ikinä kuullukkaan.....;D

      Koko levy on ihan kuunneltavaa rokettia, Josh Homme oli hyvä valinta.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)