tiistai 29. kesäkuuta 2021

Rentoutusharjoitus ex tempore - 5 min ääneennaurua=)

 Luin   I-S, Me naiset-nettilehdestä kaduttavista tatuoinneista ja scrollatessa alaspäin tuli vastaan pohje joka sai naurun alkamaan, silleen pikkuhiljaa....



Tiirailin jalan tekstit, alkaen hihitellä yhä enemmän. Koitin pidätellä hetken, säälistä tatuoitua kohtaan vaan kun luin varsinaisen tekstin tapahtuneesta, en voinut enää pidätellä...



Pienessä humalassa tatuoinnin ottaminen voi hetkellisesti tuntua hauskalta idealta. Mutta järkevää se ei ole – eikä lopulta edes hauskaa.

Kenun pohkeessa lukee suttukirjaimin sanat ”smoke meth” ja ”hail satan”.

”Olimme kaverin kanssa juhlimassa uutta vuotta ja humalassa teimme toisillemme tatuoinnit sillä tavalla, että emme saaneet katsoa, mitä toinen tatuoi.

No, aamulla kun heräsin, aloin itkeä. Luulin sen olevan unta. Siinä se nyt komeilee kaikkien nähtävillä näin kesäaikaan. Kyllä muuten hävettää, kun en kumpaakaan harrasta, mitä tuossa lukee.”


 Lopulta nauroin maha kippurassa, pitkästä aikaa kunnolla muutoinkin ja sehän teki hyvää. Meni terapiasta, säästin satasia;D Anteeksi vaan, en varsinaisesti kyseiselle henkilölle nauranut, ainoastaan tarinalle. Sille nauroinkin sitten täysin pidäkkeettömästi. Huippukohta oli itkemään alkaminen, samaistuni täysin, joskin olisin itkenyt/nauranut yhtä aikaa, niin shäätnän surullista ja koomista.



Sus'


P.s. Asiaa sivuten, tein  Minkäläinen tatuointi sopii sinulle -testin. Tulos:


Me Naiset | Sinulle sopisi tekstitatuointi!

Joidenkin mielestä kuva puhuu paremmin kuin tuhat sanaa, mutta sinä tiedät, miten suuri voima sanoilla voi olla. Rakastat lukemista ja ehkä kirjoittamistakin. Siksi sinulle sopii parhaiten tekstitatuointi, joka liittyy johonkin sinulle tärkeään asiaan. Se voi olla vaikka nimi, yksi sana, runo tai ote lempibiisistäsi!


Vastaus sopii täydellisesti sillä minulla on kaksi tatuointia, kummassakin yksi sana. Nappiin siis!

 Testiin tästä!  

2 kommenttia:

  1. Erään retken tulos. Heppu sammui ja noin 20 ihmistä kävi laittamassa nimmarit hepun selkään ja muualle kuulakärki kynällä. Huh huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivareissuilla on tullut kuulema tussimerkittyjä ihmisiä....;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)