torstai 3. kesäkuuta 2021

Immigrant song Swing-versiona, kyllä lähtee!!

Kyllä lähtee!! Tämä ihunainen versio on Robyn Adele Andersonin swing-tulkinta yhdestä tunnetuimmasta Led Zeppelinin viisusta eli Immigrant songista, toimii. Samalla kokoonpanolla on myös versio AC/DC:n Highway to Hellistä jne. Tsekkaa You tubesta lisää





Ja tässä se aluperäinen, liveversiona:


Led Zeppelin - Immigrant song live

 

Yleensä nämä tribuutit ja versioinnit on kohtuu tylsiä, tai muuten vaan paskoja, mutta tämä kyllä toimii, tulokulma biisiin on niin erilainen ja pieteetillä toteutettu. 

Arvostan!



Sus'



(anteeksi ylösalaisuus, en osaa vielä, opettelen=)

Väsäsin Tuulikellon, oma ääni on outo koska outoutin sitä tahallani.
Toisaalta oma ääni kuulostaa aina ihan oudolta. Kun kuulee ens. kerran omaa,
äänitettyä ääntänsä, kyllä on jännä hetki. Itsellä oli joskus pentuna kun
keikkoja äänitettiin ja niitä  kuunneltiin kriitttisenä, toki teini-iän
suomalla ankaruudella;D 

" Sä soitat ihan päin..... 
-Itse kuulostat synnyttävältä lehmältä! 
-Mitä?? Se siinä, mä lähden tästä bändistä ja kotiin, hyvästi Olen parempi kuin yngvie malmsteen jonka antaisin vaikka naida, oi mestarini, ...tanan tilulilua joka v.... väliin!! Me soitetaan Popedaa eikä progee, pönttö!
-Sun äänelläs pitäsi soittaa doommetallia, niin kadonnelta sielulta kuulostat...teininä kuolleelta!!"

Ei oikeasti ollut noin nokkelaa ja viksua sanailua, ihan suoraan päin näköä ja teini-iän draamaa, verisiä loukkauksia ja seur päivänä tuletko treeneihin, aloitetaan kuudelta?Tottakai, on uusi biisi...

***

Evelina täräytti hyvän:
Juurikin näin!;D


***

Luin eilen jutun naisten putkimaisista rinnoista, ja täytyy sanoa ettei käy kateeksi. Kaikenlaisia ihme vaivoja teilläkin on, oi rakkaat ja ihanat. Jutusta muistui mieleen tarina jonka luin PuutaHeinää -lehdestä, eräästä levytyksestä - Mike Oldfield oli äänittämässä uuta albumiaan jota levy-yhtiön sedät tulivat kuuntelemaan. Ilmeistä pystyi jo päättelemään että nyt ei ollut mieleen ja kun levy oli kuunneltu, vaati päällikkösetä tiukkaan sävyyn:

 "-Ethän sinä hyvä mies voi tehdä levyä, ja vieläpä konseptilevyä! niinkin ihmeellisestä aiheestä kuin naisten putkimaiset rinnat ja niiden muodostamat ongetmat?? Sehän on kaupallinen itsemurha!! Koska musiikissa kuitenkaan ei ole mitään vikaa, päin vastoin, riittää että vaihdat sanat ja teeman. Sedät poistuvat tuhisten, päätään pyöritellen: -Kaikkea nuo hullut taiteilijat keksivätkin, Tubular Boops on kaikista älyttömin levynnimi ikinä....

Setien kadottua Mike otti kiltisti kynän käteen ja viivasi boops sanan ylitse, kirjoittaen tilalle hetken pohdittuaan Bells. Ja loppu on musiikkihistoriaa... .



Kellon putket, tuulessa soi...


3 kommenttia:

  1. Led Zeppelin - grrreat ! 🎼

    I had never heard about tubular boobs. 😎

    Teini-iässä nauhoitin kaverin kanssa kuviteltua radio-ohjelmaa nimeltä Nollakanava 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nollataan pää Nollakanavan illassa!! Hiihaa;DD

      Poista
  2. Mulla osui playnappi kyllä ekana Oldfieldiin, tuo tais olla niitä kakkos- tai kolmosversioita. Oli noi ekat versiot kyllä aikamoisen erilaisia, vaikea sanoa kumpi paremmin omaan makuun.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)