sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Hyvää syntymäpäivää No sleep 'til Hammersmithille!!


 


Yksi hienoimmista rocklivelevyistä on ehdottomasti Motörheadin No sleep 'til Hammersmith. Kiertueen viimeinen keikka soitettiin Hammersmith Odeonilla, siitä nimi.Tästä linkistä Soundin juttuun. Tämä jälkeinen livelevy, jokunen vuosi myöhemmin oli murhaavasti nimetty  No sleep at All. Lemmyllä oli paheensa eli Jack Daniels -viskiä cokacolalla ja piri eli vauhti eli amfetamiini. Näiden lisäksi pelasi tauotta yksikätistä rosvoa. If you like to gamble I tell you how to play...



The Hammer


Ennen Moottoripäitä Lemmy paiskoi bassonkieliä Hawkwindissä joka soiteli happopäistä avaruusrokkia. Jos haluat kuunnella oudommalla soundipolitiikalla vedetyn Motörhead -biisin niin löytyy jostain livelevyltä, Hawkwind siis orkka. Tästä bändistä Lemmy sai kenkää, ei huum.aineiden käytön tähden, vaan siksi että veti väärää kamaa;D Muut kiskoi kaksin käsin lappuja eli lsd-tä ja käytännön miehenä Lemmylle maistui vauhti. 


The Motörhead - Motörhead

Onpa ollut roudarinakin ennen rokkikukkoilua, Jimi Henrixx käytti miestä myös kuriirina. Normiroudarin hommien lisäksi, hän kantoi tämän psta tullin läpi 125 000 lsd-matkaa, väittää urban legend. Jimin roudari oli ja kamaakin on vedetty, tarina lienee tosi joskin epäilen lähinnä tuota määrää... tuhat kaksisataa olisi jotenkin tolkumpi vaikka sekin on älyttömästi. Tosin jos niitä alkaa vetää kuin näkkileipää niin nousee toleranssi ihan mielettömän isoksi.


Lemmylle kevyet mullat, kiitos musasta, soi edelleen, jyrisee niin että hilse leijailee, rock'n'ROLLLLLLL!!



Sus'



Levystä ilmestyy juhlapainos jossa bonuksina
ylimääräistä, esim tämä räyhäkkä Stay Clean
soundcheck -veto. Kyllä lähtee, kuulo jos ei muuta!






2 kommenttia:

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)