lauantai 26. kesäkuuta 2021

Saturday Classics 25.6.21, esittelyssä Neiti Uu

 Läpästä eli vitsistä liikkeelle lähtenyt norjalaistanssibiitti joka sekoitti pakkaa huolella vajaa kymmenisen vuotta takaperin. Joka puolella kyseltiin jotta mitähän se kettu sanoo, ihan hauska vitsi. Biisinä keskinkertainen mutta hypetys-ilmiönä aivan hervoton. Kunnioitan luovaa hulluutta ja ylennän tämän klassikoksi listoilleni;)


Ylvis - What does the fox says
Kettupuku päälle ja kameran kanssa metsään, nostan hattua;D


Ja teille joita asia kiinnostaa sen verran että haluatte kuulla miltä se kettu kuulostaa, mitä se sanoo:

Kettu sanoo..


Seuraavaksi jotain aivan  muuta, saanen esitellä teille, ensimmäistä kertaa julkisuudessa tämän iltapäiväisen syntymänsä jäljiltä hieman pöllämystyneenä, Neiti Uu.


- Kas, pesän suu,

naukuu neiti uu,

itsensä sisään kutsuu,

-no tuu, toki tuu,

..juujuu.


Kissan kuvittelin, kissan tein/sain, s'ole kattia toista kummempi. Kuumottava miuku, maukuu, moukuu kuin kuuluukin. Vaan pois runo-moodista ja asiaan. Aiemmin mainitsin jotta löysivät viimein kolmonen ja karvatupsu paikkansa, ollessaan jo roskasäiliö-uhan alaisena. Vieläpä hienolla twistillä, sillä että käyttökohde on toinen toisessa. Toisesta naama, toisesta nokka, jo vain hyvä tulee. Tuumi tohtori Frankenstain ja kytki virran.


                                       

Silmät sädehtii ja hiuspidennysletti blingillä toimii kissan häntänä enemmän kuin mainiosti. Niin hiuspidennysletti, kuin kolmonen ja karvatupsu (piposta oletan) ovat katulöytöjä. Viikset ovat ommelneuloja, sairaalan muuton siirtolavalta.


Neiti Uu. Mia Uu.
(kuinkas muuten;)





Korvat meinasi unohtui, hups;D

Kun mies kissaan rakastuu....(hyviä juttuja, yksikin jätti kissan tähden työnsä, uhrautuvaa, koiramaista uskollisuutta, hauhau!)

Löysin muutama päivä sitten kaupungilta poistullessa jokseenkin erikoisen esineen. Tai ei se esine nyt niin erikoinen...tällainen eristetahnan puristuslaite, sika-flexiä pöytään ja toimii! Lähinä se lötytöpaikka, kadun poskessa, lie joltain raksatyöläiseltä pudonnut kun pyöräillyt tms. Kyytiin ja käyttöön! Mennee kiertoon kun ei pidemmällä tähtäimellä ole niin käyttöä, kuvittelisin vaan vuokraisännällä on varmaan tällaisen esineen mentävä rako työkaluhyllyssä. Jollain on, pääasia etteivät päädy roskiin, hyvät käyttäesineet.




Tahnapyssy. Tai joku...kapine... -stus.


Tuolla laitoin silmän kiinni CyberSus'een ja nokan Neidille kolmoseen kiinni. Myös Ansassa sai ansaitsemansa jalustan, jotenkin sopii tuo kivilyhty tähän. Pursotin siis massaa lyhdyn pohjalle sentin kerroksen ja junttasin metalliputken siihen, kuivuu varmaan vrk:n, sit tykkäävät toisistaan niin ettei heti irtoa;) Materiaalit kohtaa hyvin, samoin värit. Olen tyytyväinen kun Great Random arpoo reitilleni taiteentekomateriaaleja sekä tykötarpeita. Romunkierrätystaide kunniaan!!



Ansassa








Oikein hyvää ja kaunista lauantain jatkoa toivotteleepi 



Sus'



Yliopiston portti.


7 kommenttia:

  1. Joskus ollaan huviteltu ulkomaisten kavereiden kanssa, kun on ollut isompi porukka eri maalaisia kasassa, mitä eläimet sanoo milläkin kielellä! Hauska biisi tämäkin ja passaa näihin keskikesän karkeloihin! Mukavaa Juhannusta sinulle ja söpölle kisulle!

    VastaaPoista
  2. Ylvis on mahtava, heidän tv-shownsa, jota aikanaan näytettiin, oli huikean hauska. Kettu on klassikkokamaa, kuin myös heidän solmlaulunsa: https://youtu.be/TUHgGK-tImY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli mieleen myös tuo tv-juttu kun sain tämän kirjoitettua, vaan mitäpä lisäilemään kun olette sivistyneitä. Hienoooooooooooo!! Upeeeeeeeeeta!! Mahtavaaaaaaaa!!

      Poista
  3. No höh, kettu sanoo tietenkin ket-ket-ket. Voipi kysyä almost-m'isterilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nanna -sarjakuvan mukaan kettu sanoo väh. Menen sillä, se kuulostaa kettumaiselta;) Voi se kyllä ket-ket-tuk-tuk-et.ku.menet.sinne.minne.minä.käsken-ket-ket-kin sanoa... ,. en silleen puhu kettua. Koira menee, kissaa tietty ja vähän hevoista, lintujen yleiskieltä sujuvasti.

      Poista
  4. Mulla tuli vasta nyt inspis ja matskut kesäklassikkoon ja huomasin että tämähän oli menny ihan ohi. Kettuzipaleen opinkin vasta tästä meemistä hiljan, hauska. Neiti Uu vois olla kiinnostunut Kirsi Kunnaksen klassikkomiehestä (Herra Pii Poo, joka sanoi hii hoo) 😊

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)