keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Parvekkeella

 Oi onnea ja autuutta kun saa istua, lukea, touhuta, taiteilla....kolme koivua varjostaa sopivasti kun aurinko rällöttää täydeltä taivaalta. Lehvistö kahisee ilmaisten virvoittavien tuulten käydä... kunhan edes jonkinlainen puhallus, huuhhuuh, tuulenvire, viritys. Silti. Kalsarimaalausta;D Kahvikuppi, tupakka sormissa, katse kaukaiseen haavemaailmaan hakeutuneena. Kunnes palaan hetkeen, parvekkeelle. Ja maalaan mitä näin. Tai jotain sinne päin. Tykkään olla parvella, ou jee!!






Keskimmäinen on parhautta! Siinä on levollisen-arvoituksellisen-paljastavan-ja esille piilottavan-jännän-kiemuraisen kiiltävän-ja kaikenlaisia muita, pienenmpiä tuntemuksia herättävä, kokonaisvaltainen taideteos. Myös SANNI herättää... hmm...,  tuntemuksia.





                                     

Niin yksittäisten teosten ja kukkien- ynnä muun tavaran asetteluun saadaan kulumaan tuntikaupalla arvokassta loma-aikaa ja rentoutusprosentti huitelee sadan pinnassa...;D Asettelu on lähes yhtä tärkeää kuin yksittäisten tekeminen, vaatii sitä japanialaista kivien tuijottelu-, zen-ajattelua, pitää katsoa mistä henget kulkee, että pahat ei pääse sisään. -Feng-shui, sanoi Sus' ja sääti sata tuntia lisää!!=)








Kynttilälyhtykään ei ole saanut olla rauhassa, se roikkuu tavarakorin kahvasta, onhan tarkoituksella oudon oloinen;) Lattialla jatkuva taiteentekovalmiustila. Hälytyslaitteisto CyberSus' A&D-Unit on toimintavalmiudessa, punainen valo palaa...Zip-Zip! ja laser sattuu, Zip! ja laser sattuu...




Kesä! Ja kaikkee tekemistä, sanoisin Maijalle nyt jos tulisi parvekkeen alle laulamaan Kesä-hittiään. Mtään en saa aikaiseksi mutta silti kokoajan teen jotain, tuntuu hyvältä ja on kivaa, rentoa. Mikäs tässä, ollessa. (paitsi että näitä postauksia tulee epäilyttävän paljon jos ottaa huomioon että pitäisi olla lomalla. On jo jonoakin julkaisussa, tämäkin ke pihalle, nyt su-ma vaihde. On tää, taidan olla pois lomalta mutta en silti vielä palannut, pidetään vibrationit kevyillä leveleillä.)


Sus'



Huoneentaulu.

6 kommenttia:

  1. Kyllä nyt on niin mahdottoman kiva oleilla ulkosalla. Eilen kävi pieni kiva tuuli kaiken aikaa ja helpotti hellettä. 😎 Jep, esineiden asettelu on minullekin tärkeää. Takorauta kaunis elementti.

    Päivän motto: You don't have to be crazy to work here... but it helps 😀

    VastaaPoista
  2. Jees, kesä on ihanaa aikaa. Minäkin luen terassilla tai hengailen siellä muuten vaan. Nautitaan!

    VastaaPoista
  3. Onks Sannilla amppari mehujää kädessä tossa...? :D pisti silmään... Nyt tekee mieli jätskiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, sellainen neliskanttinen puikko. Hyvin bongattu;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)