torstai 10. kesäkuuta 2021

Nanna-fanin kuvapostaushehkutus!!!

 Siis voi Kääk!!

Tuuli Hypènin Nanna -sarjikset kolahti Sujelle ja huolella!! Ihanan kilttiä, pehmeää, luontoystävällistä, surrealistista, hyvin tehtyä, niin käsikirjoituksen kuin piirtämiksen osalta. Kerrassaan ihanaa!!! Super!! Parhautta!!


Pläjäytän tähän Nanna kakkosen ja kolmosen isot kuvat niin en spoilaa vaan herätän toivottavasti mielenkiinnon, nälän jonka voi tyydyttää vain tilaamalla omat Nannat!! Nanna tilamaalla kaupasta, ei sada taivaasta, sorry;)

Ystävyyttä, veljeyttä, vapautta, tasa-arvoa ja cityeläimiä!!

Kakkosessa Nannan pikkuveli Veikka tulee kuvioihin, hän sanoo väh joka asiaan. Kuulostaa mun korvaan oikealta, siis että kettu sanoo väh. Väh väh! Epäselvännäkijä LaMiau ja kulkurukatti Misse rakastuu rajusti<3 (Veikka on siis vielä kettu, muut ovat cityeläimiä paitsi Ritu, joka on siis ihminen)

Nanna, city-napakettu Nilak (sarjan hymyilevin cityeläin:),ja ehdottomasti paras sidekick, Ritun Mummo joka kuuntelee savikiekoilta Rammsteinia ja pitää gigoloa ynnä muut asiaankuuluvaa;DD

Iiiikk!!<3Arktinen banaani ja Turun sarjakuvakauppa myyvät Nanna -sarjiksia!!


Eipä ole sitten Kamalan Luonnon näin kolahtanut sarjakuvat, siistiä!!Sus'


Jeesus matkalla Helvettiin, ikää seitsemän...
kyllä hyvät lähtee niin nuorina;D
Mieletön veto, nostan hattua!!

7 kommenttia:

 1. Muistui juuri mieleen; onko Friikkilän pojat (Fabulous Furry Freak Brothers) tuttu? Jollei niin tännepäin; https://fi.wikipedia.org/wiki/Friikkil%C3%A4n_pojat Olen 100-varma että diggailet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttavat maalle, löytyy hyllystä. Sienipointikkaa ja koksua, jihuu!! Diggaan rentoa otetta ja varsinkin Läski-Freddyn kissaa.
   VAstasuosittelu_- https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/kauno%253Aateos_41455 Runo on Samuel Taylor Coleridgen oopium-uni 1600-luvulta, piirrosjälki Emersonin huimasta kynästä.

   Poista
  2. Läski-Freddyn kissaa mäkin fanitin viä enemmän kuin poikia. Vaikken muuten kissoista niin välitä. Ja olihan tietysti Pahkasias se Vanhojen herrojen kissa, Jäppinen! 👍🏻

   Poista
 2. Ensimmäinen kuva on mielestäni erityisen herttainen. 🦊
  Iloiset ilmeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on ylen lämminhenkinen, hauskuus on hassua.

   Poista
 3. En ole lukenut, mutta pienten kettujen tanssi on aikasten ihqu!

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)