torstai 24. kesäkuuta 2021

Tasan kuukausi

 




vielä ja sitten...vihdoin...viimein..meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Iiiikkk!! Ihanaa!! Kauhea on kaipuu Sujella päästä katsomaan horisonttiin, merta lainehtivaa, taivasta sinistä ja laajaa, avointa jolla jopa aurinko sulosäteitään ampuen rällöttää, aouuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!



Panostin juhannukseen huolella...;DD Rusinoita, appelsiini-ananas-passionhedelmämehua ja lakritsi-sitruunajäätelöä, kyllä lähtee. Stimuloidaan aivosoluja vielä hieman kevytkannabiksella (jostain kasvatusteknisestä virheestä johtuen erään kasvin thc-pitoisuus jäi noin puoleen tavoitellusta, joten siitä tuli light-kannaa, onhan sitä Pepsiä ja Colaakin "laittina";D) Kukkia pitää olla, luo tunnelmaa ja sitten yöksi ne tungetaan tyynyn alle ja taikoja tapahtuu - sanaPasasen ysitaiat oli mielenkiintoisia;D


Ajatukset siis ihan jossain muussa kuin juhannuksen vietossa, niin kuin aina. En vietä joulua, juhannusta, vappua ym. joukko(tuho)bileitä. Liittynee siihen että kasvuiässä, kun mutsilla oli kukkakauppa, ja oli töissä kuten itsekin, niin sitä tottui siihen että muut bailaa. Ei syntynyt traditiota, tapaa, perinnettä. En osaa edes kaivata, hyvin pyyhkii näinkin. Bileet on silloin kun biletyttää, ei silloin kun kalenterissä seisoo niin.

Vaan oikein hyvää ja kaunista juhannusta kaikille, valitettavasti säät suosivat ja sehän tarkoittaa ensi viikon otsikoihin isoja ruumislukuja, onnettomuuksia jne.

Suomalainen+Juhannus+Alkoholi=sekalainen liuta sattumia ja tapahtumia joiden seurauksena osa seurueesta on terveyskeskuksessa... , ja osa järven pohjassa. Jokunen lienee putkassa, toiset niistä pidätettyinä. Surullista mutta niin perinteistä.

 Hyvää jussia siis kuitenkin, ja tästä huolimatta,



Sus'


Thin Lizzy - The Sun Goes Down

Jos Phil Lynott olisi käynyt Suomessa juhannusfestareilla,
niin olisiko tämän biisin nimi 
The Sun doesnt go down...at all!!??!!





4 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta! Ai, sinä olet kukkakauppiaan poika. Sellainenkin homma työuraani mahtuu. Ja totta: kaikki juhlapyhät oltiin töissä ja rättiväsyneitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kyllä, olin kukkakauppiaan poika, lähes leikkokasvi siis itsekin. Vielä kasvaisin korkeammalle kuin muut, vielä äitiänikin..jne (lentäjän poika, edu k-väännös)

      ;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)