lauantai 12. kesäkuuta 2021

Jalkapalloo!! EM-kisat!! Suomi pelaa!!!!!!!!!!!!!!!!

 Tänään pelataan Suomen ensimmäinen  Euroopan Mestaruus -jalkapallo-ottelu ikinä! Kisat alkoi eilen ja ensimmäinen peli, Italia - Turkki  ottelu, päättyi 3 - 0 . 

Tänään Suomi aloittaa urakkansa ja kohtaa Tanskan. Hyvä Suomi-Finland-Perkele!!



Suomen joukkueen esittely,



Ja hetken elämä on täydellistä, ihanaa ja mahtavaa!! Tulisi vielä jatkopaikka niin jo vain sekoaisi, sama kuin jääkiekon kolme maailmanmestaruutta yhteensä!  Tunnetasolla vain ensimmäinen jääkiekon MM menee ohi, sekin jää kakkoseksi jos Suomi joskus pääsee jaliksen välieriin, finaalista puhumattakaan. Oi onnea, autuutta, pyhä toimitus!! Olen kevyessä flow'ssa, hiihaa ja jihuu!! TV2 18.50


Jalkapallo, kuningaslaji Sujekselle jo vuodesta 1990, silloin katsoin ensimmäiset kisat kun makailin sairaalassa tuhannen paskana kuutisen viikkoa. Televisiosta ei oikeastaan tullut muuta kuin Elvis-leffoja ja jalisotteluita, molenpia yksi päivässä ja oli jalis-fani. Elviksen olin ottanut vankkureihini ja aiemmin, paljon aiemmin. 

Mylvis on Kingi, Rane kans! terveisiä Rajuilman Ranelle ja Vintiöille;)



Sus'


"Ja sieltää syöksyy Pukki, eiiii ole paitsiossa!!, kuolettaa pallon  loistavasti rinnallaan , kevyt harhautuspomppu ja karmea kanuuna!! Se siellä!! Suomi menee johtoon varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla!! Tämä on hirveä jännitysnäytelmä, viereisen selotuskopin tanskalaiset itkevät, kiroilevat ja huutavat, me huudamme itkemme ja kiroilemme!! Suomi!! Pukki!!"



6 kommenttia:

  1. Diggailen ennemmän lätkää mutta toki toivon kaikkea hyvää joukkoeelle ja faneille. Historiallinen hetki, monet on odottanut tätä pitkään. Nyt sitä saa.

    VastaaPoista
  2. Ja tietysti kokkauspaikka ja jääkaappi vierellä. Heh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietty. Aiemmin olisi ollut laatikko olutta vaan nyt mennään ihan mehulinjalla, saattaa muistaakin jotain näistä kisoista;D Kaamea aloitus Suomen pelissä, hirveä hetki kun yksi vain kaatui seipäänä kentän pintaan.

      Poista
  3. Mulla jää kaikki urheilu kattomatta, ei meinaa riittää aika näihin omiinkaan hommiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sinua siitä rangaista...eihän?.......vähän.....no, ei sitten...;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)