keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Surkuhupaisa Bordeline-reppu (juu, se kolmaskin on jo osittain paskana;DD)

Ihan ekaksi onnea!, ja menestystä keski-Suomen hyvinvointialueen valtuustoon valituille, yhtenä heistä oma demokratia-agenttini Jukka Hämäläinen! Ou jee, on hienoa olla osa voittajajoukkuetta, ja oman panoksen suuruus jotenkin kasvaa ja varsinkin todentuu kun ehdokas on valittu! Siistiä!! Jo toinen fiilistely tälle vuodelle, olen voittoputkessa, wuhuu!!!


Kaverini vallankäytäviltä, arki pysyy päässä
kun kuljettaa bussia sinist..ei kun siis pun..äh, 
nehän on valko-vihreitä



Ja sitten vähemmän voitokkaaseen fiilikseen:

Kuten tässä postauksessa kerroin, sain kolmannen Borderline -merkkisen selkärepun rikkoutuneen tilalle. Tämä oli eri mallia, mutta se tarkoitti vain että hajoaa eri kohdasta!! 

Oikeasti, tämä alkaa olla jo niin surkuhupaisaa etten enää jaksa edes suuttua. Kuinka joku viitsiikin tehdä näin paskoja tuotteita? Jotenkin ymmärtäisin, että jos ne kaksi edellistä, kun olivat samaa mallia ja erää, kuuluisivat epäonniseen sarjaan, mutta ei. Kolmaskin reppu siis laukesi, tosin on vielä käyttökunnossa. 


Kiiltävä sisäpintaa.


Ensin hajosi vetoketju, lähti pois toiselta hammaskiskolta, joskus marraskuun alussa (suurimman lokeron). Eli kesti sen vajaa 3 kk. Nyt tammikuun alussa huomasin että toisen puolen yläosan lukittava turvanauha on irronnut toisesta reunasta. Plus olkakielekkeiden lukko ei pidä, eli saa kiristää kävellessä useita kertoja, tämä oli itseasiassa eka vika.


Mini-Laukku myyjäliikkeenä kantoi vastunsa enemmän kuin pitkälle,
itse olisin jättänyt kolmannen repun jo antamatta, ja antanut tukkumyyjän 
osoitteen. Tämän projektin ainoa valopilkku, voin suositella lämpimästi.
Jyväskylän keskustassa, Torikeskuksessa, usein hyviä tarjouksia, kaikenlaisia laukkuja ja jotain hanskoja, pipoja, jne. Pääasiassa kuitenkin reput ynnä muut kantovälineet.


Sellaista tositarinaa syntyy kun ostaa uusia tuotteita. Itseasiassa kirpparikamassa on se hyvä puoli, että ne on ikäänkuin testattuja; että kestää kun käytetyinä, ehjinä vielä kelpaavat. Olisin käytetyn repun saanut vitosella - kympillä kun olisin hetken kolunnut, vaan tahdoin kerrankin jotain uutta.Tykkään minäkin joskus siitä uuden fiiliksestä, vaikka en materialle anna kuin pragmaattisia arvoja.

Ja lopuksi terapiataidetta ettei jää kapitalistisesta kusetuksesta pahaa makua ;)


Airon Män with Torin Vasara, Kvaakjänis kaunoluistelee, Sujen Pimeä Puoli




Vihreän Aallon Tuijotus

Teosten kuvia saa kopioida, julkaista*), kunhan vain mainitsee tekijän (linkitä sivuni), ja ei erota kuvaa nimestään, eli liittää kuvaan alk.per. nimen. Tämä koskee kaikkea materiaalia sivuillani, niin tekstejä, runoja, Sus'huetseja kuin valokuvia, valokuvia teoksista jne. Olkaa hyvät;)

*) poikkeuksena maksullisuus, rahastus: lainatun tulee olla ilmaiseksi nähtävänä, eikä sitä saa käyttää ansaitsemiseen, eikä sivuilla joissa on mainoksia.


Uutinen; Vuoden Siivooja Tuli Takaisin! Tästä uuteen postaukseen, kolmen vuoden tauko on ohi ja kuulema jatkuu, kirjoittelu siis, siistiä!!


Sus'Says - "Fuck the Capitalism"

4 kommenttia:

  1. Auttaako se, joa ilmoittaa, ettei kuvia yms saa käyttää. Minä olen kuvitellut, että on itsestään selvää, ettei esim. minun kuvia saa käyttää. Pitäiskö laittaa ilmoitus, että minun on minun. --- saa ruoskia ---

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä auttaako, ilman lupaa ei saa käyttää kai noin persuoletuksena eli ei sitä erikseen tarvitse kieltää. Minähän taas nimenomaan ilmoitan että käyttää saa jos haluaa, kunhan ei liitä rahaa asiaan.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)