lauantai 3. lokakuuta 2020

Saturday Classics 031020

 Ghostbusters leffan tunnusmusa oli 1984-85 aivan posketon hitti. Joka paikassa, radiosta päivällä ja ravintolat/discot ym. tuuttasi aavejahtipolkkaa=) Väkiselläkin jäi korvamatoilemaan ja ei tarvitse kovin montaa tahtia nykyään kuulla kun se taas matoilee viikon tai kaksi=)


Ray Parket jr. - Ghostbusters

Tein tässä aiemmin päivällä (kirj.8.9.20) allaolevan Sus'huetsin ja se sai tuon biisin soimaan, ne haamut oli leffajulisteessa muistaakseni vähän tuollaisia "tuhnuja", sehän oli kuitenkin perheleffa. Mun 'huetsissa on vähän karmeampi tunnelma mutta onneksi saksimani naisoletettu hahmo on niin naivistinen että tuskin tästä painajaisiin asti on. Tyksin kuitenkin lopputulemasta, jännä 'huets! (silminä kiiltävää kartonkia vaan ei välity kuvasta, livenä parempi efekti=)


-Kenelles sää soitat?

Hauskana anekdoottina kerrottakoon että aloin tuohon aikaan päästä sisään baareihin kun venähdin yläasteella vajaa kakskyt senttiä, päätyen 194 cm korkeuksiin, huipulla on tuulista=) Tyylinin oli tuolloin jostain ihmeen syystä romani-osastoa, valkoinen kauluspaita ja suorat housut, asuun sopivat kengät. Ekat farkut taisin ostaa kakskymppisenä. Olin erilainen nuori. Näistä syistä pääsin kuitenkin lähes aina baariin sisälle tuosta 15-16 vuotiaasta asti.

Eräässä baarissa tämän sitten kuulin ekaa kertaa ja ihmettelin taajaan jotta miten ne voi tällaista soittaa? Siis Who you gonna call? Those Bastards!! Mitääää?? Joillekin paskiaisille soitetaan?? Ja miksi?? 

Olin aivan aavikolla, kujalla kuin kissa kunnes sitten joitain päiviä myöhemmin yhdistin biisin ja elokuvan. Ah näitä nuoruusajan valaistumisia, heh... . Väärinkuulemiset on yleensä bändin chatti-osuuksien parasta antia, mitä olet kuullut väärin?

Aasinsilta toiseen leffaan: tässä yhden pääosista tekevä Bill Murray, ja Scarlett Johansson ovat aivan loistavia Sofia Coppolan briljantissa Lost in translationissa<3

Lisää klassikoita täältä.

Siinäpä,



Sus'

8 kommenttia:

  1. Jeps, tämä on todellinen korvamato-hitti ja ihan hyvä sellainen!

    Väärin kuulemiset ovat kyllä biisien suola ja pippuri, nyt ei kylläkään tule mieleen yhtäkään, mutta oli niitä aikanaan paljon.

    Lost in translation on hyvä leffa, juu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan kukaan kerännyt niitä väärinkuulemisia? Täytyypä kuuklettaa josko joku sivu löytyisi.

      Poista
  2. Aaah, sultakin tuli kasaripoppia! 😃 Mainio kappale!!! 👍🏻 Löytyy mun kännykältä ja aina silloin tällöin kuuntelen sen. Leffakin on näitä huippuklassikoita, tuo uusin naisvoimin tehty oli mun mielestäni ihan ok myös. Ja nythän pitäis olla alkuperäisillä hemmoilla tulossa jatko-osa. JA muuten suomalaisistahan The Rasmus tehnyt kans tästä oman version: https://www.youtube.com/watch?v=7b9JaYXAyyM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Raskus oli uusi tieto, töäytyypä tsekata=)

      Poista
  3. Kiitos, kyllä on kuunneltu ja soinut korvaamatonta. Leffakin nähty useampaan kertaan.

    VastaaPoista
  4. Oi niitä aikoja! Leffa oli hyvä, biisi on hyvä ja muistot muikeita ;) (Olit siis Brian Ferry fani teininä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai olit vai? ei olisi tullut mieleenkään;DD korvamatona muistan, yksi sitkeimmistä.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)