tiistai 6. lokakuuta 2020

Ajattelen, siis olen...ko? Jos sitä ajattelemalla ajattelee niin...

 ..ei luultavasti tule hullua hurskaammaksi, tavan leipäpapin verran voi helposti raapia kasaan. Mutta siis... kirjoitin runon ajatuksella alan kirjoitttaa koska tekee mieli kirjoittaa runo. Otsikon saatuani paikoilleen (99% se tulee viimeisenä) tajusin että tämähän on samalla kuoleman jälkeinen kunnianosoitus eli tribuutti Hyvän Mielen Ritari Ruonansuulle, itelleen Jopelle, siis... .



Aattelinpa ite. Ihan ite!


Ajattelin niitänäitä,

kunhan kelailin, pakotta


Väkisellä tolkkua tuliskaan,

yrittämälle yhden kerran

Vaan lento sen,  kun vapaampi on,

kuin linnun, saa maailmankaikkeuksiin,

mahtumaan monta. Kuin yskökseen viiruksia!!


Katos vaan, koronaa ei tuumista 

toimiin saa, rokotusta koko kotkotus

vajaa...ei sillä, paska tauti:(


Vaan kynän nyt hylkään, paperin heivaan ,

asettuen ajatusten virtaan... .

5.10.----Sus'----2020

Siksi matka on päämäärää tärkeämpää, katso, koe, näe, tunne maailma, se on sinun, se on meidän,  ja oikeudet tulevat aina velvollisuuksien saattelemana. Äh, hajoaa lause, ajatus.... Noh, jospa tuo runo riittäisi, analysoin lopun maailman joskus toiste. Mitä? Ei, en kärsi suuruudenhulluudesta, megalomaniaksihan sitä...? Ai koko maailma, noh, jos nyt ajatellaan että....blaablaablaa x 117


Victory shall be mine! (which is nice 'cos I forgot that the whole race was going on, while I was joyridin' the sky with Lucy ( she still don't know anything at all about diamonds, stop asking!!) By the way, uskotko että Lucy ei diggaa John Lennonista ja lasten piirrustuspaperista on pitkä matka lysergihapon dietyyliamidiin.


Vaan nyt lopetan näiden outouksien kirjaamisen, ja ammun koko päivän alas*!



Sus'


Maija vilkkui taas sinkun verran. hienoa että on tallella rock'n'rollin, stadioneiden ja aamuöisten humalanjälkeisten huomioden tenho ja voima.Ei mitään uutta auringon alla, mitäs sitä korjaamaan kun ei ole edes rikki, tahi kulunut, vähän patinaa matkan varrelta, kuuluu asiaan. Mulle uusi tieto oli että tuo Lentävä V -kitaramalli on jo vuodelta 1968 (vai 9), sehän nousi ilmiöksi trashmetallin nousussa. Metallikakat, Mekadelaus, Se puristi turat, ja sen sellaisten orkkien kepittäjät sitä arvostavat. Hlökohtaisesti ihan liikaa viritysnamiskoja, tässä kepissä on monta.

*Mikä popkulttuuriviittaus?

2 kommenttia:

  1. Joskus oli aikaa lukea blogeja. Nyt se aika menee aatellessa. Rupeaisko johonkin vai antaisko olla. Ihan hyvä runo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aarellessa, jopa tuumiessa, on hyvä kuluttaa aikaa, paskaako tässä enää kääsäämään, eläkkeelä? Oikeesti, mihin kiire? :D

      Kiitos, olen samaa mieltä, siis tyytyväinen tekstii.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)