tiistai 20. lokakuuta 2020

Pesäilyä

 Kotona on kiva fiilistellä! Siis olla vaan ja sisutella, vaihdella esineiden paikkoja ja pistää jotkin jäähylle (komeroon) ja nostaa toisia esiin. Kirppareilta löytyy aina jotain kivaa ja häröä, esimerkiksi kelpaa paremmin kuin hyvin tämä rautalankatyttö itäisiltä mailta, oli näetsen ilmainen, jihuu!:


Kortinpitäjä

Tein hänestä kortinpitäjän, palkkatöihin heti ensi yrittämällä. Huang Pein eli Piupaun verot ja sotut maksettu, asunto kuuluu sopimukseen, Piupau nukkuu yönsä/viettää vapaansa, imurin omistaman kaapin yläkerrassa.  Hai Voltits on hyvä vuokraisäntä;)

Päivätöikseen siis kortinpitäjänä lipastoni päällä. Syksyn sujet ja pupu -taulu valtasi Buddhalta paikan (Hän levitoi itsensä ja voimakivensä kirjahyllyyn) ja Piupaun toimipaikka on siinä heti vieressä. -Jotain sitä on langanpitimikseen tehtävä, kommentoi Piupau kysyttäessä: -joskin luontaisedut ovat hyvät ja työnantaja maksaa hyvin (tästäkin kommentista viiskypää ylimääräistä!..älä nyt sitä sinne kirjoita...)


Sisustelu, rentoa tekemistä;)

Tein yhden Sus'huetsin johon hain tunnelmaa pirstaloituvasta, jakautuneesta pohjois-amerikasta. Ei mennyt ihan maaliin, mitenkähän tämä kuva nyt pitäisi tulkita? Auttakaas vähän, keksitään yhdessä tälle 'huetsilla tarkoitus ja syy;)


Määritelkää motiivini, pliis!!??
edit211020: Jouluinen pinata paukahtaa rikki!!

Elämäni biisi -haasteeseen on jo kaksi ottanut osaa, hienoa! Repu ja Riitta K ovat nuo nopeimmat, toivottavasti muutkin innostuvat tekemään postauksen. Lopuksi Baby Blues -sarjiksesta loppukevennys tähän ylen raskaaseen päivitykseen;D. Suvin vastaus on jotenkin niin....totta!!;DD


Syys pimenee, ihanaa hämärää, rakastan tulevaaa iltaa ja yötä, taidan lähteä ensimmäiselle kunnon syyskävelylle, olisipa koiruus....hauhau!!



Sus'


Haasteeseen on vastannut:

Repu

Riitta k

Uuna

Liplatus



5 kommenttia:

  1. Pesäily on mukavaa. Kuuluu minunkin harrastuksiini, kuin myös kotoilu.
    En osaa määritellä motiiviasi tuosta pohjois-amerikaksi nimeämästäsi huetsista!!
    Minulle napsahti jouluinen ajatus siitä. Näen kuvassa ilmiselvästi kaksi poroa paketoimassa joululahjapaketteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa!! Juuri tuota hain, kuvakulman muutosta, ei tullut mieleenkään et se vois olla joululahja. Hyvä, siitä väännän nimen helposti, sen nimi ei siis ollut p-amer vaan se oli sen motiivi ja nimi olisi ollut jakautuneet tms.
      Jee, nimeän sen nyt ja tässä Joulu-pinata ksi=)

      Poista
  2. Mullakin mennyt ohi isompien siirtely, nykyään vain näitä kirjahylly ja lipasto-sisustuksia.

    Vai pyllyyn..ja käristystä...hmmm..hihihi...

    VastaaPoista
  3. Mitään poroja! Pukki kaalimaan vartijana eli kunnon vanhakansainen joulupukki varastaa lasten lahjoja. Miksi sillä on koira mukana? Vai onko Sus' pukin apurina? Hyi! Tuhma!
    Kotona on hyvä kunhan mikään tavara ei muuta paikkaansa. Tosin kirjahylly elää, kun uusia opuksia hiippailee salaa sisään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin jo että se on joulupinata, ei kun mailaa hakemaan;D
      Pääasia että joku elää, hyvä olisi itse olla se joka...=)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)