sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Meneekö kansalaisluotamus?

 Aiemmin, aina vuoteen 1969, oli voimassa kansalaisluottamuksen menetys rangaistuksellisena lisänä. Ei saanut äänestää eikä voitu nimittää virkoihin ja huom! ei saanut toimia kauppiaana??!!

Luulen että seuraavan tunnustuksen nojalla minut tuomittaisiin vanhan lain määräämään kansalaisluottamuksen menetykseen, lisärangaistuksena määrätylle sakinhivutukselle eli turpasaunalle:


Medium Roast 100% Arabica -kahvi jo testattu,
 hyvää on! Magnifika on aavistuksen paahtoisempaa (3),
vielä korkkaamatta;)

Noin nelisenkymmentä vuotta Juhla Mokkaa juoneena, menin ja vaihdoin kahvimerkkini. Lisärangaistuksen antoa puoltaa se että vaihdoin sen  ruåtsalaiseen kahviin!! Tiedän että pataan tulee ja olen valmis taistelemaan Löfbergsin väreissä punamustaa Juhlista vastaan!!! Alkoi vaan puuduttaa Juhliksen maku. Nää ruåtsalaiset on jauhettu hienommiksi ja maku on tasaisempi, pehmeämpi, hieman rikkaampi vaikka samoja raaka-aineita käyttävätkin. Se on tuo paahtoaste mikä tekee sen eron, käsittääkseni. Niin tai näin, en usko että on enää paluuta Juhla Mokan aikaan, se juna meni jo. Tai siis tässähän se tulee;DD


Matkalla Pieksämäelle josta
hain Sudet -sarjan täydentävän,
neljännen työn.

Kävelykadulle ilmaantui jossain vaiheessa kesää tällainen meriaiheinen hässäkkä, mikä lie? Miina se ei ole kun siitä puuttuu ne piikit joissa miinanlaukaisin, jotenkin kuitenkin liitän tämän mereen, joku poiju? Anteeksi ylivaloitus:



Meripallo?


Sarjakuva-albumeitakin tuli haettua lisää, on nyt jokin himo näitä hamstrata=) Ahmed Ahneet on niin ylihyviä, tämän parissa nauroin ääneen;D Vastarintaliike kuuluu sarjaan missä kerrotaan asiallisia faktoja sarjakuvan keinoin, mieluummin tällaista opiskelee kuin kuivaa historiankirja -tekstiä. Ja Mämmilän todellisuus kolahtaa hyvin näin muutaman vuosikymmenen jälkeen, Suomi oli juurikin tuollainen kuin tässä sarjassa on kuvattu.



             


Tein ison Sus'huetsin. 30x30cm ja huomasin että näitä on paljon vaikeampi tehdä isokokoisina, hmmm... . Ruttasin ainakin neljä ennen tätä eikä tämäkään nyt mikään loistava ole, täytyy mietiä. 

Keskussairaala alkaa olla valmis, ainakin ulkopinnoilta. Ja se minkä vitsinä heitin, että jättäisivät tuon pinnan mustaksi ja logoksi viikatemies, pitää paikkansa. Ei siis viikatemies-logolla mut muuten, tuollaisia viivoja siihen on läntätty. En hitto vie voi uskoa, musta sairaala!!!!


Löysin kivan tietokannan: musiikkitietokanta. Testasin ja Vesala Paula, 380 sanoitusta, Mariskan vastaava 318. on naiset kirjoittaneet ahkerasti biisejä, sano. Sieltä voi etsiä siis biisintekijät jos ei ole tiedossa, oikein hyödyllinen tällaiselle musadiggarille=)


Sellaista sunnuntaita, ottakaa iisisti, kyllä se kuolema noutaa sitten kun on aika, sitä ennen ....ELÄ!!



Sus'


Muuta syytä tähän biisivalintaan
ei ole kuin että kuuntelen juuri tätä
levyä=)
"Missä Hän on??"


6 kommenttia:

  1. Olen samassa junassa ja muutenkin outo. Juon vain neskahvia ja parasta on ruotsalainen Gevalia! Pitää tutustua tuohon musiikkitietokanta, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuollaiset on hyviä tietoja nii ei tarvi väitellä kuin makuasioista=) kuten eräs lapsi totesi että niistähän sitä pitää väitellä, eihän faktoissa ole mitään väiteltävää. Hienosti hoksattu penskalta=)

      Kiitos kun kommentoit, mua ahdistaa vähän jos postaukseen ei tule yjtään kommenttia, tulee olo että eikö tätä kukaan lukenut, turhaanko skriivasin=) yksi riittää ja se vähän on oikeasti vähän eli en nyt ala vaatimaan mitään keneltäkään, paitsi joku voisi antaa vähän rakkautta kun sitä olen jakanaut maailmalle vastikkeetta=)

      Poista
  2. Olet kovasti kehittynyt näissä shuetseissasi (menikö oikein?). Osa on ollut jo taidetta. Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 'huets tai Sushuets, suomalaista Ajatusten varjokuvia voi käyttää myös. Kiitos kehuista, se 10 000 tuntia pitää paikkaansa. En niin kauaa ole tehnyt mutta paranee kokoajan.
      Ne joko on taidetta tai sitten ne ei ole taidetta. Et voi sanoa että tämä 'huets ei ole taidetta koska se näyttää lapsen tekemältä liimasotkulta, et tiedä teoksen tarinaa tunnetta (ei kaikissa ole, kunhan väsään mutta kaikkiin sen voin kaivaa ja keksiä jos se siitä taidetta tekee=)
      Myöskään leikkusaumojen skarppius eikä muut tekniset osa-alueet tee niistä taidetta. Tai ole tekemättä. Jos käyttäisin metallilevyjä, tekisin yhtä kuukauden hitsaisin ja kiroilisin,upottaisin maail,an tuskaa eli tekemisen vaikeutta teokseen ja olisin synkkänä, partaisena teoksen vieressä ja pokkana heittäisin jotain outoa pseudodystopiajorinaa tms niin ei se olisi taidetta. Tai siksi juri olisi.
      Lopultakin sillä onko joku taidetta, ei ole mitään muuta isompaa merkitystä kuin että taiteeksi julistettuun ei ole varaa kuin yhdellä prosentilla, sillä jokqa omistaa yli 50¤ kaikesta.
      Sus'huetseja saa nipun vitosella kun pyytää=) Voi laittaa tilauksen s-postiin elvistellen@gmail.com toiveita voi esittää toteutuksesta vastaa God's heavenly effect request company

      Poista
  3. Kahvihifistelijät, teehifistelijät, viinihifistelijät, oluthifistelijät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yleensä hifistele enkä nytkään, on vain hyvää kahvia. Ajattelin kyllä mutteripannun ostaa, se on jo vähän hifistelyä?

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)