perjantai 2. lokakuuta 2020

Sudet -kuvasarja valmis!!

 Kun en ihan tarkaa aikaa muista niin olen päättänyt että 13 vuotta sitten päätin hankkia viisi kuvaa susista. Ensimmäisenä toteutin kuvan numero kaksi eli naimisiinmeno eli parikuva: -akryylivärityö jonka teki Savonlinnan taidelukiolainen Tiina, sukunimi on unohtunut:


Alkper valokuvasta, muutettu vuodenaika
talveksi ja värit ja tausta suomalaisiksi.

Toinen minkä hankin, oli vesivärityö jonka teki joku itä-suomalainen nuori nainen, en muista enää nimeä, en edes paikkakuntaa, oisko ollut imatralainen? Sarjassa se on ensimmäinen: passikuva


Maalattu ven.kiel.fys.kirja sivulle
sopii kun isän ja äidin suku
Karjalasta, Sortavalaa ja silleen..

Komentena hankin kolmannen eli Elokuun pennut. Öljyvärityö, tekijä Hanna Rannanjärvi:




Seuraavaksi sain viiskyt-vuotislahjaksi suden kuvan, lyijykynätyö joka näytti naiselliselta ja taas! naisen tekemä, en tiedä nimeä vaan päätin ottaa sen alfanaaraan passikuvaksi eli se on siis eka/b Passikuva/naaras:


Tämä kuva ei siis kuulunut
alkuperäiseen sarjaan, nyt kuuluu=)


Seuraava hankinta oli sarja viides työ eli Sudet metsästää, tussityö, Aliisa Harju:


Ja tänään hain Pieksämäeltä sarjan neljänen eli Sudet lepäilee syksyisellä joenrannalla, pastellivärit. Taiteilija, Jenna Karjalainen, sanoi korjailleensa jotain vielä aamulla eli tuore on;D


Uusin on hetken rakkain<3

Tyksin kahden viimeisimmän sarjakuvamaisuudesta. Tarkoitus ei ollut että kaikkien töiden tekijöiksi pitää saada nainen vaan niin vaan tapahtui ja uskon että se sopii projektiin hyvin. Se on kuitenkin alfoista se naaras joka susilaumaa johtaa lopulta. Ja se sopii minulle oikein hyvin=)

Dodiih, 13 vuotta meni. Mitäs sitten tekis? Että mainittas?



Sus'



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)