perjantai 30. lokakuuta 2020

Voi Luoja kun olisin väärässä, niin totaalisen väärässä!!

Ahdistaa ajoittain tämä maailman tila, kovin on pirstoutunut jengi, kaikilla on vahva mielipide ja tuumaakaan ei anneta periksi! Hiljainen enemmistö on edelleen hiljaa ja katselee kun kaikenmaailman vähemmistöt näyttävät hallitsevan enemmistöjä mielensä mukaan. Vähemmistöjen oikeudet ovat toki kannatettavia ja ne heille suotakoon vaan kun alkaa tuntua että se enemmistöön kuuluminen on jo sinällänsä kauhea synti ja oikeuttaa toisten dissauksen. 

Eniten palloon ottaa tällä hetkellä hetero, keski-ikäinen valkoinen mies, ei paskempaa kohtaloa voi olla sillä hän on syyllinen about kaikkeen ja näyttöä löytyy muustakin! Niin, eli turpa kii ja kärsikää esi-isienne syntien tähden. Hyvin kummalliseksi on mennyt elämä keskiössä, itsehän olen jo sivuraiteella, tai ainakin jossain radan varressa ja huutelen rumia ohikulkijoille;D 


Voi Luoja kun olisin väärässä, niin totaalisen väärässä!!


Maailma on tulessa,

kaikki tahtovat olla oikeassa.

Jakautuvat leireihin,

huudellen sotaisia iskulauseitaan! 

Taas verta tahdotaan, on edellisen

riehan aiheuttamat muistoja vaan.

-Mitä ne vanhukset jaanaa? Liioittelevat

tapansa mukaan, aika mustaa

muistot kirkkaimmat, ne verentahrimat.

Miljoonat kuolleet, kuorossa huutaa:

-Olette matkalla tuhoon, juuri kuten kolkytviis tai kuus

kun natsit nostitte valtaan, soi taas  blitzkriegblues.


Valepresidentit, populistipellet,

yhden asian uunot ja markkinoiden helpot heikit!

Kaikille valtaa nyt jaetaan, takokaa, takokaa

kun kansa on vielä kuumaa, tuumaa: sinä pelastajaksi!

ja suostut, muka vastentahtoisesti, mutta jos kansa vaatii...

Päät vadille kaikkien syyllisten!!

Verta vuodattamatta ei synny todellista voimaa!!

Minun oikeuteni on tärkeämpää kuin sinun

oikeutesi, minä olin ensin! Täällä määrään minä, minun

sanani on sinun lakisi, eriävät mielipiteet voi jättää rajatoimihenkilölle

kun sinua poistetaan maasta. Ole onnellinen, eräille

kävi heikommin, lähti pää harteilta.


Vuoristosta jossa kukaan ei halua asua, taistellaan

jääräpäät yhteen ääneen huutaa!! Vaatien toisen tuhoa,

pelkkää uhoa kun olisikin, vaan näilläpä onkin armeijat.

Mihin kolkkaan katsotkin, näet, kuulet äänet vihaiset

kun ihmiset suuttuneet, purkaa tuntojaan.

Pahaa oloa ei saa rynkyllä räiskimällä katoamaan,

silti, voihan sitä koittaa? ja ampuminen alkaa..

Muslimit, kristityt ja muut, kaikki taistellen

toisiaan vastaan ja keskenään, on aika ihmisen

jälleen luovuttaa veriuhrinsa

ja kolmas maailmansota

on ovella, kuka on se ääliö joka oven avaa?



Rauhaa!!

Edit22:50 En tarkoita että valkoista lihaasyövää heteromiestä tarvitsisi erikseen puolustella, puhumattakaan auttaa, hän tulee hyvin toimeen. Tahtoisin vain syyllisten etsinnän loppuvan ja eteenpäin menoa, laitetaan asiat tasa-arvoisesti kaikille ja keskitytään vaikka ilmastonmuutoksen torjuntaan/hoitoon. Presidentti Ahtisaarelle voisi kans kerätä hilloo, rauhansopiminen maksaa kuulemma 600 000 euroa per päivä. Halvempaa silti kuin sota, ihan noin rahallisesti, kärsimykselle ei isoa hintalappua tarvitsisi laittaa kun loppuisi maailman rahat. Paitsi ettei lopu jos sovitaan niin, raha on jo nyt hypoteettista. 

Kaikkea kaikille ja ennen kaikkea minulle koira=)



Sus'


Murheensyöjä;)


Ainoa lohtu on että Mimmi on pitkästä aikaa kotikotona, pääsee lenkittämään. Nähtiin äsken ja kaiken maailman murheet katosi mielestä alle sekunnin!! Karvakasa, ihana makkara, pötkylähau, olet niin paras!!

6 kommenttia:

  1. Valkoinen heteromies nyt taitaa vähän liioitella. Vaikka mummoihmisellä on asiat erinomaisesti, varmaan paremmin kuin valkoisella heteromiehellä, niin silti sanon, että miljoonilla tässä maailmassa menee paljon, paljon huonommin kuin valkoisella heteromiehellä. Ja mitähän nuo vähemmistöt, jotka jyrää, ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaus on enemmän mutu-tuntumaa, yleisen keskustelun seuraamisesta jääneet vaikutelmat. Poliittinen korrektius on mennyt ihan liiana pitkälle, kukaan ei uskalla sanoa mitään. ja jos herättää kuitenkin huomiota, on syytä olla selitys joka saatana tikkarin näpistykselle, kaikki kaivetaan esiin ja irroitetaan usein asiayhteyksistä ja saadaan normaali näyttämään epäilyttävältä.
      Progressio on hyväksi ja sinänsä kukin vähemmistö on oikealla asialla vaan kun tuntuu silti että lyöädään överiksi, vastapuolella on netin äänekkäimmät trollaajat ja koko vääntö käydään ja toistetaan ilta-päivälehdissä ja sinänsä pintä joukkoa käsittävä asia saadaan helvetin iskoksi ja siihen alkaa ottamaan kantaa sellaiset ihmiset joilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa ja joiden mielipiteellä ei asiaan ole väliä...VÄÄRIN!! Kaikkiean mielipide on tärkeä ja kaikkien pitää päästä vaikuttamaan kaikkeen, kuului asia heille eli ei. Vähemmistöjen jyräämisellä tarkoitan juurikin näitä nettikansan kohahduksia, masinoidaan tarkopitushakuisesti provokatiivinen tilanne ja revitään siitä hirmu otsikot ja huudetaan suureen ääneen kuinka jonkun ryhmän kurjuus on jonkun muun syytä ja tässä yleensä pelataan se ptatriartkaalinen heteromies -kortti. Totuushan on että kyseinen ryhmä on kaiken takana, ei siinä mitään, valkoiset heteromiehet ovat viime vuosisadan aikan runnoneet läpi haluamansa asiat. mykyöän on toisin, on jo ollut monta kymmentä vuotta mutta luodaan kuva jossa edellen kaikki päätökset tehdään tuon klikin kedkrn ja he ovat syyllisiä kaikkeen mahdolliseen.
      Nämä on tuntemuksia mitä kuvailen, ei niinkään faktalla päähän, tällainen kuva minulle on välittynyt julkisuudessa tästä asiasta, lehdistä ja tv:stä.
      Saatan olla väärässä ja luultavasti olenkin muta tältä nuyt tuntuu ja minulla on oikeus minun tunteisiini. Muuten mie ROMAHAN!!

      Poista
  2. Kai tiesit, että - ainakin tietääkseni lain ja pykälien mukaan - meillä kaikilla on mielipiteen ja sananvapaus. Kuvitelmissa.
    Vaikkei suomalainen, keski-ikäinen, lihaa syövä, mahdollisesti jopa ylipainoinen heteromies puolustajaa tarvitsekaan, tunnustan, että olen monessa asiassa heidän puolellaan.
    Kukin taaplaa tyylillään, minä pystyn kyllä elämään erilaisten ihmisten kanssa, tapoihini ei kuulu lajitella ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on yksi mitä mietin aika usein - kun puhutaan tietynlaisista ihmisitä, trendeistä, villityksistä..ne tuntuu tapahtuvan joillekuille muhille kuin itselle, tai mun kavereille...Yleensä täytyy vaan luottaa siihen että näin tapahtuu jossain ja ilmeisesti vielä taajaan, minun lähistölle eivät kuitenkaan yleensä laskeudu... tajuaakohan tuosta nyt mitään?

      Poista
  3. Olen seurannut nyt Ranskan tilannetta ja tukka pystyssä kuuntelen ja katselen sitä väkivallanmäärää, mitä tehdään uskonnon nimissä. On niin raskasta ajatella, että Jumala tai jumalat tarvitsisivat väkivaltaa ja toisen tappamista. Pää poikki ja pinoon, ei sillä maailmaa paranneta. Sotia emme saa enää koskaan loppumaan ja syynä siihen on se, että aseteollisuus on maailman kannattavinta teollisuutta, siitä teollisuudenhaarasta ei kukaan luovu. Valitettavasti. Ilmastonmuutokselle emme voi mitään niin kauan, kun sodat polttavat alueita ja pommit räjähtelevät ja niin kauan kun maailmalla palaa isoja aloja metsiä ja alueita, siinä ei meidän saunapuiden sytyttämiset merkitse mitään sytytetäänkö ne alhaalta vai ylhäältä. Samaten ilmastonmuutoksen nimissä pitäisi kotimaastamme kieltää yritysten siirtymisen Kiinaan ja maksaa vaikka yritykselle, että jäävät kotimaahamme. Kiinassa ei kukaan valvo tehtaiden päästöjä. Jos joku sanoo jotain poikkipuolista julkisesti, niin heti ammutaan alas ja hyssytellään. Joskus tekis mieli sanoa niin kuin sanoi, Kekkonenko se oli: saatanan tunarit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urkkihan se=)
      Juu, ei kyllä oikein jaksa uskoa tätä menoa. olen lukenut niin paljon toisesta maailmansodatas että ihan hirvittää kunnäkee asioiden menevän siihen suuntaan. Kyllä se Kolmas saadaan aikaiseksi, saattaa olla jopa oikeasti viimeinen.
      Paskta housussa, pelko perseessä ja pää pensaaseen.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)