perjantai 30. lokakuuta 2020

Hyvää 25-vuotis syntymäpäivää!!

 Tasan 25 vuotta sitten julkaistiin Oasisksen Wonderwall joka saavutti tuossa vähän aikaa sitten miljardin toiston merkkipaalun ensimmäisenä ysäribiisinä!




Sujen mielestä ihan hyvä hitti vaikka paska bändi muuten ja varsinkin Gallagherin veljesten Oasiksen jälkeinen aika on ollut niin noloa paskaa, julkisuussekoiluja huumepäissään, somekansa tosin riemuitsee kun yhdet nolaa itsensä jatkuvasti=)



Sus'

4 kommenttia:

  1. Joo, ja niinkuin Oasikseen oli kovat odotukset kantavuuden suhteen. Surullisia nuo saatanan suuret egot! Albumi on edelleen huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en ole juuri perehtynyt asiaan mutta olen ymmätyänyt että Gallagherit on tukkanuottasilla olleet about tuon saman 25vuotta. Nykyään on niin noloa kun kaikki riidat on samantien julkisia ja "some-kansa" kohahtelee*rollingeyes*

      Poista
  2. Ihan ok-zipale, vaikka koko Oasis on mennyt multa vähän ohi, nää ysärit on mulle sitä uutta musaa, jota ei kovin helposti siirry kuuntelulistalle. No, onnea nyt kuitenkin! 🍀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää yks on kyllä hyvä, ei normisti ole mullakaan Oasista listoilla. Hitti on hitti juuri siksi että se soi kaikkien päässä, kuin takiainen hiksissa.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)